(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); __sgConfig = { c: '001-471f4437-f189-4bcc-a123-b4950fb378bf', siteid: ''};

De nieuwe generatie van Act!

Maximaliseer betrokkenheid & stimuleer groei

Wat is nieuw in Act! v21

De nieuwe generatie van Act! biedt je de ultieme toolset om jouw bedrijf te laten groeien, een bewezen CRM en een krachtige Marketing Automation ontmoeten elkaar, een dynamisch verkooppijplijnbeheer en tal van verbeteringen aan Act! Insight, aangepaste tabellen, Outlook-integratie en meer!

Bekijk de video!

Uitgebreid klantenbeheer

Houd uitgebreide contactgegevens, e-mails, documenten, notities, geschiedenis, activiteiten en meer bij in één gemakkelijk te vinden plaats: het Act! contactrecord voor een volledig overzicht van jouw klantrelaties.

Krachtige Marketing Automation

Optimaliseer met Act! Marketing Automation alle manieren waarop je met prospects en klanten communiceert om betrokkenheid te maximaliseren en de bedrijfsgroei te stimuleren. Laat Act! het werk voor jou doen.

Lees meer

Dynamisch verkooppijplijnbeheer

Bekijk een complete, visuele weergave van jouw verkooppijplijn om je inkomsten te projecteren, je strategie aan te passen en je inspanningen snel en kansrijk te focussen. In-context KPI's helpen je de gezondheid van jouw pijplijn in één oogopslag te begrijpen.

Gedetailleerde Business Insights

Verkrijg rijke, bruikbare inzichten met interactieve, grafische Act! Insight dashboards voor individuele, team- en bedrijfsprestaties. Monitor verkoop-, marketing- en bedrijfsgezondheids-KPI's voor slimmere besluitvorming.

Act! Connect

Maak verbinding met honderden populaire apps die de kracht en het bereik van Act! vergroten. Ga aan de slag na een paar eenvoudige stappen en kijk hoe Act! Connect informatie automatisch synchroniseert tussen Act! en de apps van jouw keuze.

Bekijk alle integraties

Act! Companion

Waar je ook bent, blijf verbonden met belangrijke Act! details met Act! Companion, een mobiele app die is ontworpen voor iPhone®, iPad® en Android™.

Bekijk de App

Probeer gratis of vraag advies

Probeer gratis Neem contact op

var image = document.createElement("img"); image.src ='//connect.onlinesucces.nl/?cookie=0&i=5ccbbb61232107f5a7c340077672aeca5e301fe7&ts='+new Date().getTime()+'&f='+encodeURIComponent(document.location.href)+'&r='+encodeURIComponent(document.referrer)+'&t='+encodeURIComponent(document.title); var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();