Act! CRM v19 beschikbaar

Introductie van de nieuwe Act! Premium CRM versie 19

De nieuwe Act! Premium versie 19, nu geschikt voor 64-bitsystemen, is ontworpen om uw productiviteit optimaal te benutten. Nieuwe connecties bieden een scala aan mogelijkheden om de standaard functionaliteit n64bits-klein-crmaar wens uit te breiden. Eén van de nieuwe connecties is Act! Companion, een mobiele app waarmee u via uw iPhone® of Android™1 toegang heeft tot de belangrijkste gegevens in Act! Premium. Met de nieuwe e-marketingmodule verstuurt u uw e-mailcampagnes tot vijf keer sneller en de ingebouwde rapportgenerator heeft meer dan dertig verbeterde standaard rapportages. En dat niet alleen, Act! Premium versie 19 is nu nog eenvoudiger in gebruik; zo is het met de web- en cloudedities nu ook mogelijk om te zoeken naar duplicaten, contacten samen te voegen en meer. Sluit vandaag nog een abonnement af en profiteer direct van de kracht van de nieuwe Act! versie!

Goed nieuws voor de huidige Act! Premium CRM abonnees!

Goed nieuws voor bestaande Act! Premium CRM abonnees, want u krijgt nu niet alleen toegang tot de vernieuwde Act! Premium versie 19, u profiteert ook direct van alle connectiemogelijkheden zoals Act! Companion mobiele app en Act! Premium Contact Link. Door middel van webinars waarin de nieuwe mogelijkheden worden besproken, of door contact op te nemen met uw Act! CRM contactpersoon binnen TendenZ zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk alles uit de nieuwe versie kunt halen. De nieuwe Act! Connect Link biedt integraties met honderden bedrijfsapplicaties. Heeft u geen webserver? Geen probleem! Met Act! Connect Link kunt u deze web API-gebaseerde connecties ook als Windows-gebruiker benaderen.

phone

Moderne, nieuwe connecties

Moderne, nieuwe connecties bieden een scala aan mogelijkheden om de standaard Act! CRM functionaliteit naar wens uit te breiden. Eén van de nieuwe connecties is Act! Companion — een mobiele app ontwikkeld voor uw iPhone® of Android™1 — waarmee u wanneer u onderweg bent, toegang heeft tot de belangrijkste Act! gegevens. Ontvang alarmmeldingen over uw aankomende activiteiten, maak snel notities tijdens uw afspraak en e-mail of bel een Act! CRM contact vanuit de app. En dat niet alleen, belangrijke berichtgevingen worden direct op het beginscherm van uw telefoon getoond. U bent vanaf nu altijd op de hoogte!

Act! Premium CRM Contact Link stroomlijnt de koppeling tussen Act! en Outlook. Maak nieuwe Act! Premium contacten aan of wijzig bestaande contacten. Bekijk de bestaande geschiedenis en activiteiten van uw contacten. Plan nieuwe activiteiten met uw contacten. U kunt zelfs de tekst van een Outlook e-mail aan uw contacten in Act! koppelen. Dit alles vanuit Outlook zonder dat Act! daarvoor geopend is.

Verbeteringen in performance en campagnemanagement

Verbeteringen in de performance van Act! e-marketing zorgen er niet alleen voor dat u minder tijd nodig heeft om uw e-mailmarketingcampagne te versturen, maar zorgen er ook voor dat grote e-mailmarketingcampagnes succesvol worden uitgevoerd. U kunt nu tot vijf keer zo snel uw e-mailmarketingcampagne versturen. Deze verbeteringen helpen u efficiënter te werken. U heeft direct inzage in uw huidige Act! e-marketingaccount, inclusief up-to-date informatie over het maximale aantal contacten dat u nog mag aanschrijven in de lopende maand en over nieuwe contacten in de door u geselecteerde e-mailmarketingcampagne zodat vermeden wordt dat u met een campagne uw limiet overschrijdt. U kunt snel en makkelijk bij uw relatie zien welke e-mailmarketingcampagnes u heeft verstuurd, omdat elke campagne slechts eenmaal in de geschiedenis bij een contact wordt weggeschreven. Tot slot hoeft u zich geen zorgen te maken over e-mailmarketingcampagnes die u per abuis verstuurt, want voordat een campagne wordt verstuurd, kunt u via een dialoogscherm controleren of de e-mailmarketingcampagne die u wilt versturen, juist is.

Klantgerichte functieverbeteringen

Klantgerichte functieverbeteringen maken Act! Premium nog eenvoudiger in het gebruik. Profiteer van meer dan dertig verbeterde standaard rapporten met nog meer relevante velden en standaard filter- en sorteermogelijkheden waarmee u snel die informatie uit Act! kunt halen die u nodig heeft. Met een nieuw bestandstype bent u ervan verzekerd, dat ieder bestaand op maat gemaakt rapport dat u heeft, bewaard blijft. Ten slotte maken consequente veldreferenties en data-opmaak het makkelijker dan ooit om een rapport aan te passen. Maar dat is nog niet alles. Profiteer van de voortdurende inzet van Swifpage voor de realisatie van honderden kwaliteitsupdates, aangedragen door feedback van de gebruikers.

Goed nieuws voor gebruikers van Act! Premium for Web en Act! Premium Cloud. U kunt gebruikmaken van functionaliteiten die eerst alleen voor Windows-gebruikers beschikbaar waren. Met de mogelijkheid duplicaten in uw database op te zoeken kunt u de betrouwbaarheid van uw data beter beheren en kunt u effectiever met dubbele records omgaan.

Met de opmaakbalk in de lay-out-ontwerper in de Act! web/cloudversies is het eenvoudiger scherm-lay-outs aan te passen.

Wat is er nieuw sinds uw versie?

Sinds uw versie van Act! is er een veelvoud aan vernieuwingen, functieverbeteringen en compatibiliteitsupdates geïntroduceerd. Check hier wat er nieuw is sinds uw versie en hoe een abonnement op Act! Premium versie 19 u kan helpen uw productiviteit maximaal te benutten.

Wat is nieuw sinds uw versie

Klik op het plaatje voor betere weergave.

1 Werkt met iOS versie 9.x of beter en Android Lollipop, KitKat en Marshmallow. 2 Voor uitgebreide ondersteuning kunt u een Act! Premium Care-programma afsluiten.
Belangrijk: Bekijk de Act! systeem- en browsereisen op act.com/systreq. Act! productmogelijkheden en prijzen variëren op basis van editie en gekozen services; bekijk KB #38219 om meer hierover te lezen. Act! Premium Mobile vereist een set-up en configuratie van Act! Premium (toegang via web). Datatoegang is vereist via een actieve internetconnectie via ondersteunde device browsers. U bent zelf verantwoordelijk voor data-gerelateerde kosten. Basic Act! e-marketing account is inclusief (e-mail tot 500 contacten per maand). Per Act! gebruiker is een licentie vereist. Meer informatie vindt u op www.tendenz.nl.

 

bel tendenz

 

logo-tendenz-maatwerk-in-ict-en-crm-oplossingen

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *