(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

CRM en Marketing Automation

Act! is speciaal ontwikkeld voor MKB-bedrijven en combineert CRM met Marketing Automation: de ultieme toolset om je bedrijf te helpen groeien.

Probeer Act! CRM gratis

Act! CRM gecombineerd met krachtige Marketing Automation. Een alles-in-een verkoop- en marketingplatform dat alles biedt wat jij en jouw team nodig hebben om jouw bedrijf succesvol te runnen en te laten groeien! Zo krijg je naast je CRM de beschikking over e-mailmarketing, landingspagina's, drip-marketing en meer en dit allemaal geïntegreerd in één Act! CRM-omgeving.

Uitgebreid klantenbeheer

Houd uitgebreide contactgegevens, e-mails, documenten, notities, geschiedenis, activiteiten en meer bij op één gemakkelijk te vinden plaats: het Act! contactrecord voor een volledig overzicht van jouw klantrelaties.

Beheer gedetailleerde branchespecifieke gegevens zoals verzekeringspolissen, servicecontracten, hypotheken of projecten met gemak.

Krachtige Marketing Automation

Optimaliseer hoe je met prospects en klanten communiceert dankzij Act! Marketing Automation en kies voor optimaal engagement en meer groei. Leg contact met prospects en klanten door middel van responsgestuurde e-mail marketingcampagnes.

Dit alles via gerichte lijsten in Act! die automatisch gebruikmaken van door jou gedefinieerde criteria en triggers. Ontdek hoe Act! Marketing Automation realtime responsstatistieken vertaalt naar salesacties: je wordt attent gemaakt op nieuwe prospects, follow-ups worden gerangschikt op prioriteit en je krijgt een totaalbeeld van klantengagement in één oplossing.

Dynamisch verkooppijplijnbeheer

Beheer verkoopkansen met behulp van een eenvoudig kant-en-klaar salesproces of configureer je eigen proces dat perfect past bij het bedrijf. Volg producten of diensten, de status, het aantal dagen openstaand, de kans op afsluiten, documenten en nog veel meer voor elke verkoopkans. Bekijk een compleet, grafisch overzicht van je verkooppijplijn en je projectopbrengst, pas je strategie aan en richt je activiteiten snel op de juiste kansen. Contextgerichte KPI’s zorgen ervoor dat je in één oogopslag kunt zien hoe gezond jouw pijplijn is.

Bruikbare zakelijke inzichten

De interactieve, grafische Act! In-sight dashboards geven je een dynamische, grafische snapshot van realtime statistieken voor prestaties op individueel, team- en bedrijfsniveau. Houd de gezondheid van sales, marketing en je bedrijf in de gaten door middel van KPI’s zodat je betere beslissingen kunt nemen. Bekijk gedetailleerde gegevens dankzij één van de meer dan 50 voorgedefinieerde rapporten of creëer rapporten op maat met de rapportdesigner. Exporteer rapporten naar Microsoft® Excel, PDF en e-mail voor verdere analyse of om gegevens te delen met jouw team.

Act! Companion

Waar je ook bent, blijf verbonden met belangrijke Act! details met Act! Companion, een mobiele app die is ontworpen voor iPhone®, iPad® en Android™.

Bekijk de App

Act! Connect

Act! Connect

Maak verbinding met honderden populaire apps die de kracht en het bereik van Act! vergroten. Ga aan de slag na een paar eenvoudige stappen en kijk hoe Act! Connect informatie automatisch synchroniseert tussen Act! en de apps van jouw keuze.

Bekijk alle integraties

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();