CRM met Outlook

Integratie van een Outlook- of Office 365-oplossing met een CRM-systeem zoals Act! kan je helpen om aanzienlijke productiviteitswinsten te behalen, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op het bedrijf en de klanten.

Probeer gratis

Maximaliseer je productiviteit tijdens het werken in Outlook met Act! Sidebar voor Outlook

Ervaar moeiteloze productiviteit en gestroomlijnde workflows met Act! Sidebar voor Outlook. Met een moderne interface die naadloos integreert met Act! Sidebar voor Outlook automatisch e-mail uitwisselingen in de geschiedenis, kun je contactinformatie toevoegen en bijwerken, gedetailleerde geschiedenis records bekijken en activiteiten plannen met een of meer deelnemers, rechtstreeks vanuit Outlook.

Kenmerken

 • Snel en eenvoudig Outlook e-mail ontvangers identificeren als contactpersonen in Act!
 • Automatisch of handmatig e-mailcorrespondentie toevoegen aan Act! geschiedenisrecords
 • Nieuwe contacten toevoegen en bestaande contacten bewerken vanuit Outlook e-mails
 • Gedetailleerde geschiedenisrecords bekijken voor de meest recente interacties, inclusief activiteitstype, datums en notities, rechtstreeks vanuit Outlook
 • Creëer en plan verschillende activiteiten met bekende contactpersonen met de mogelijkheid om meerdere deelnemers uit te nodigen
 • Gebruikmaken van Act! voor Outlook via een ingesloten Act! menu of optionele zijbalk


Ontdek nu de mogelijkheden van de Outlook integratie met Act! tijdens een gratis proefperiode.

Neem contact met ons op

Werk naadloos samen in Outlook en Act! om elke dag tijd te besparen

Act! CRM biedt een rijke en geavanceerde reeks integratiefuncties met Outlook® waarmee jij en je team kunnen werken om eenvoudig databasecontacten, agenda, activiteiten, inkomende en uitgaande e-mails te synchroniseren.


Contact synchronisatie

Contactsynchronisatie

Synchroniseer automatisch contacten tussen Outlook® en Act! CRM en zeg vaarwel tegen handmatige gegevensinvoer. Configureer synchronisatieregels zoals jij dat wilt, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het missen of dupliceren van contactpersonen.

Snel e-mail vastleggen

Leg met één klik e-mails vast door ze toe te voegen aan Act! CRM of automatisch Outlook® e-mails op te nemen in Act! zodat alle communicatiegeschiedenis met klanten op één centrale plek wordt bewaard.

Snel e-mail vastleggen
Agendasynchronisatie

Agendasynchronisatie

Blijf op de hoogte van je planning door je agenda eenvoudig te synchroniseren met Act! CRM. Bekijk, maak en bewerk alle Act! activiteiten in Outlook® en vice versa, zodat je nooit een afspraak mist.

Veelgestelde CRM-vragen

Het kiezen van de juiste CRM voor Outlook kan een uitdaging zijn. Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over de integratie van CRM Outlook met Act! Wil je meer informatie over Act! CRM voor Outlook, boek dan een demo bij een Act!-consultant.

 1. Welke versies van Outlook ondersteunen de Act!-integratie?
  Act! CRM integreert met Outlook 2016, Outlook 2013, Office 365 en Microsoft Exchange.

 2. Kan ik aangepaste velden toevoegen met Act!?
  Ja, met de Act!-integratie met CRM Outlook kun je al je uitgaande e-mails automatisch laten opnemen in Act! Als je meer flexibiliteit nodig hebt, kun je ook opties instellen om te bepalen welke e-mails moeten worden toegevoegd aan Act! en welke niet.

 3. Wat gebeurt er als ik niet ben aangemeld bij Act!, wordt de Outlook-e-mail nog steeds bijgevoegd?
  De integratie tussen Act! en Outlook werkt op de achtergrond, dus Act! hoeft niet te worden ingeschakeld om de integratiefuncties te laten werken. Als je een e-mail van Outlook koppelt, verschijnt deze in Act! wanneer je weer inlogt.

 4. Wat zijn de kosten van de integratie van CRM Outlook?
  Onze oplossing voor e-mailintegratie is opgenomen in alle Act!-aankopen, zonder extra kosten.

 5. Integreert Outlook voor Mac met Act! CRM?
  Act! CRM heeft een add-on beschikbaar voor gebruikers van Outlook voor Mac waarmee e-mails en activiteiten kunnen integreren. Raadpleeg onze Knowledgebase voor meer informatie.

 6. Werkt de integratie met andere e-mailclients zoals Gmail?
  Ja. Met de kant-en-klare oplossing van Act! CRM kunnen gebruikers eenvoudig Gmail en andere e-mailclients integreren met Act! CRM.

 7. Hoe kan ik de integratie van CRM Outlook met Act! Instellen?
  De CRM Outlook-integratie kan eenvoudig worden ingesteld in een paar eenvoudige stappen vanuit de instellingen van Act!

Nog niet overtuigd? Lees waarom onze klanten enthousiast zijn over Act!:

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();