Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

Act! CRM applicatiebeheer

Ziet u ook de meerwaarde van een professional die uw organisatie door en door kent en ervoor zorgt, dat uw Act! CRM continu meegroeit met uw organisatie?

Neem contact met ons op

Act! CRM applicatiebeheer

Nieuwe medewerkers die werkplekbegeleiding kunnen gebruiken? Het ontbreekt u aan tijd dan wel kennis om nieuwe rapportages aan te maken of lay-outs aan te passen? Of ziet u ook de meerwaarde van een professional die uw organisatie door en door kent en ervoor zorgt, dat uw Act! CRM continu meegroeit met uw organisatie? 

Hiervoor hebben wij Act! applicatiebeheer!

Uw eigen Act! professional die uw Act! CRM continu met uw organisatie mee laat groeien. Met een dergelijk onderhoudscontract voor uw Act! applicatie voorkomt u kostbare uitglijders doordat uw Act! omgeving zo efficiënt mogelijk, up-to-date en overzichtelijk wordt gehouden. Het spreekt voor zich, dat wij u hierbij adviseren over alle nieuwe fixes en Act! add-ons die wereldwijd worden ontwikkeld en interne processen kunnen versoepelen.

Een eigen Act! Certified Consultant kent uw bedrijf door en door. Daarom kennen wij u een vaste Act! consultant toe die, in samenspraak met de Act! beheerders binnen uw organisatie, uw omgeving beheert en de controle houdt. Zo houden wij de communicatielijnen kort en praat u of de beheerder binnen uw organisatie altijd met iemand die uw automatiseringsomgeving kent.

Neem contact met ons op