Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

Act! CRM implementatie

Een CRM implementatietraject wordt vaak onderschat. Vreemd, want het succes van de organisatie is voor een groot gedeelte afhankelijk van een goed CRM systeem.

Neem contact met ons op

Een CRM implementatietraject wordt vaak onderschat. Vreemd, want het vergt niet alleen een investering in tijd en geld, ook het succes van de organisatie is voor een groot gedeelte afhankelijk van een goed CRM systeem.

TendenZ hecht dan ook grote waarde aan een gestructureerd en bewezen implementatietraject, waarbij wij aandacht besteden aan alle facetten die nodig zijn voor een geslaagde CRM implementatie binnen uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan een gedegen advies voorafgaand aan de implementatie, een duidelijke communicatie tijdens de implementatie, training van alle gebruikers waarbij de nadruk ligt op uw organisatieproces en de voordelen van Act! CRM voor de gebruikers. Nadat er even mee gewerkt is, kennen wij nog een evaluatiemoment waarbij wij de Act! CRM processen indien nodig, nog enigszins kunnen bijschaven.

Hieronder ziet u het stappenplan dat wij hanteren bij het implementeren van Act! binnen uw organisatie. 

"Door de Act! Certified Consultant werden we vervolgens goed begeleid bij de implementatie van het systeem, wat een grote operatie was. Dat beviel goed; de organisatie is goed bereikbaar, laagdrempelig en denkt intensief mee over allerlei alternatieve oplossingen.”

- Sonja Duijnhoven, Color Business Centers