Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

Nooit meer onverwachte kosten

De TendenZ Premium Care programma's zorgen voor hulp wanneer nodig en installaties wanneer gewenst voor een vast bedrag per maand.

Neem contact met ons op

Bescherm je investering met Act! CRM Premium Care

Bescherm en verleng uw Act! investering.

Iedere Act! CRM Premium oplossing wordt geleverd met e-mailsupport. Echter voor gebruikers die te allen tijde geholpen willen worden door onze product specialisten, hebben wij het Act! CRM Premium Care programma. Voor slechts een klein bedrag per maand krijgt u de beste bescherming voor uw investering en heb je toegang tot exclusieve voordelen. U krijgt toegang tot onze telefonische helpdesk met hulp op afstand, toegang tot ons support forum, korting op trainingen en Act! Add-ons en meer.

Het Premium Care programma biedt:

  • Toegang tot ons supportforum
  • Eerstelijns telefonische helpdesk
  • 'Tips en trucs'-e-mails
  • Ondersteuning op afstand d.m.v. onze supportsoftware
  • Geen voorrijkosten bij bezoeken op locatie
  • 10% korting op onze trainingen
  • 10% korting op onze extra modules (zie onze Act! add-ons)

Daarnaast bieden wij je uiteraard toegang tot de Act! CRM kennisbank met How-To documenten, video's, downloads en de Act! knowledgebase

 

Act! CRM Premium Care+

Nooit meer onverwachte kosten, altijd de laatste Act! versie bij u op locatie geïnstalleerd.

Voor gebruikers die gebruikmaken van lokale Act! installaties in combinatie met onze Cloud-oplossing hebben wij het Premium Care+ programma. U krijgt automatisch niet alleen toegang tot onze telefonische helpdesk met hulp op afstand, toegang tot ons supportforum en de overige voordelen van het bovengenoemde Premium Care programma, maar wij nemen ook alle zorgen weg wanneer u besluit naar een nieuwere Act! versie te gaan. Voor een vast bedrag per maand voorzien wij u op uw locatie van een nieuwe Act! versie*, converteren uw Act! database en meer.

Het Act! CRM Premium Care+ programma biedt:

  • Alle genoemde voordelen van het Act! CRM Premium Care programma plus het upgraden van uw lokale Act! CRM installatie bij een nieuwe Act! Premium versie welke beschikbaar komt via het Act! Premium abonnement.

* Per lokale installatie is er een Act! Premium Care+ abonnement noodzakelijk.

Meer informatie

Geïnteresseerd in meer informatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en welke optie voor u het meeste geschikt is.

Neem contact met ons op

"Als we een aanpassing willen, hebben we altijd binnen no-time antwoord.
Kan iets niet, dan komen ze met zinnige alternatieven. Dat werkt heel prettig. Ik bel ze geregeld om even wat dingen te updaten.”

- Ruurd Schut, FIB Industries