Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

Act! CRM trainingen

Wij laten niets aan het toeval over.

Neem contact met ons op

TendenZ kent verschillende trainingen; van bedrijfstrainingen (voor alle gebruikers van uw organisatie of afdelingen binnen uw organisatie)  tot aan werkplekbegeleiding en trainingen met open inschrijving voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers of organisaties met 1 of 2 medewerkers. Wij beschikken over professionele trainingsfaciliteiten die van alle gemakken zijn voorzien en bieden daarnaast ook de mogelijkheid om de training bij u op locatie te verzorgen.


Open inschrijvingen

U kunt zich inschrijven voor onze Act! trainingen. Wij hebben onze trainingen opgedeeld in een workshop, basistraining en beheerderstraining.

De eerstvolgende data voor de open inschrijvingen zijn:

29 januari 2018 voor de workshop — Prijs € 160,00 per deelnemer
Inschrijven Meer info


30 januari 2018 voor de basistraining — Prijs € 278,00 per deelnemer
Inschrijven Meer info


31 januari 2018 voor de beheerderstraining — Prijs € 330,00 per deelnemer
Inschrijven Meer info


Bedrijfstrainingen

Een goede CRM implementatie en een optimaal rendement van uw CRM software valt en staat met de discipline van de gebruikers. Act! heeft als groot voordeel dat het eenvoudig in gebruik is, zeer overzichtelijk is en volledig kan worden aangepast aan uw organisatieproces. Dat is belangrijk en maakt het eenvoudiger om een optimaal rendement uit uw CRM software te halen. Maar wanneer de gebruiker de voordelen er nog niet helemaal van ziet of nog niet precies weet hoe hij er gebruik van moet maken, zal hij zeker in drukke tijden kiezen voor oude vertrouwde wegen. Het risico bestaat dan dat u een onvolledige database heeft met slechts de helft van de gegevens. Om deze reden adviseren wij een Act! training voor de gebruikers.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact met ons op