Consultancy

Ontdek met onze consultancy hoe je nog meer rust,
snelheid en inzicht krijgt met de software.

Gratis uitproberen Wie is TendenZ?

TendenZ Consultancy

TendenZ fungeert voor haar klanten als een langetermijn -CRM-partner die meedenkt, adviseert en ondersteunt om te zorgen dat je CRM optimaal bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Denk aan inrichting van jouw software, efficiënter werken & meer inzicht in jouw bedrijf, advies bij het gebruik van nieuwe features of structurele oplossingen bij nieuwe of andere werkwijzen.

Hiervoor beschikken wij over gecertificeerde Act! CRM-consultants, Marketing Automation-consultants, een bereikbare supportafdeling, CRM-adviseurs en gedreven software-developers die je bijstaan in het maken van een succes van je CRM

Contact opnemen

Persoonlijk

Vertrouwd

Altijd bereikbaar

Betrouwbaar

Act! CRM-Applicatiebeheer

De beschikking over een vaste CRM-specialist voor jouw organisatie? Met Act!-applicatiebeheer kennen we je een vaste CRM Certified Consultant toe die fungeert als jouw CRM-applicatiebeheerder en/of jouw eigen CRM-beheerder(s) ondersteunt.

Enkele voordelen van Act!-Applicatiebeheer;

 • De beschikking over een vaste CRM-specialist die jouw bedrijf door en door kent en periodiek op locatie aanwezig is
 • Een vaste specialist die jouw CRM-omgeving beheert en de controle houdt
 • Een CRM-specialist die adviseert rondom nieuwe mogelijkheden, verbeteringen, integraties en add-ons die zorgen voor een efficiëntere werkwijze en een hoger rendement
 • Een vast gezicht bij wie je medewerkers punten of vragen kunnen neerleggen

Meer informatie

Marketing as a Service (MaaS)

TendenZ is een officiële Act! MaaS-partner en beschikt over gecertificeerde marketingconsultants die je kunnen bijstaan bij alle facetten van Marketing Automation. Er zijn meerdere Act! Marketing Automation-pakketten die je hierbij kan inzetten en wij adviseren je hier graag in, zodat het bijdraagt in een optimaal resultaat. Daarnaast kan MaaS ingezet worden als onderdeel van Act! CRM-Applicatiebeheer. Enkele voordelen:

 • Het opmaken en ondersteunen bij het maken van goede mailingen en landingspagina’s
 • Het trainen in optimaal gebruik van Act! Marketing Automation
 • Het opmaken van efficiënte campagnes
 • Het volledig periodiek ondersteunen, begeleiden en adviseren op het gebied van Act! Marketing Automation

Meer informatie

"Onze interne en externe communicatie is dankzij Act! CRM en de Bezoekregistratie App sterk geprofessionaliseerd. We krijgen geregeld van klanten als feedback dat ze onze communicatie zo strak vinden"

Maatwerksoftware

Onder Maatwerksoftware: Wist je dat TendenZ ook een eigen developmenttak heeft? Ons developmentteam met ervaren programmeurs wordt enthousiast van het ontwikkelen van mooie (web)applicaties en slimme online oplossingen, die eventueel kunnen integreren met Act! CRM.

 • Ontwikkeling van Act!-integraties of add-ons
 • Ontwikkeling van webapplicaties
 • Koppelingen tussen diverse softwarepakketten en/of websites
 • Ontwikkelen van professionele (klant)portalen
 • Maatwerk software specifiek voor jouw bedrijf

Meer informatie

Inzicht met rapportages & dashboards

Een adequate informatievoorziening is cruciaal om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dit leidt direct tot hogere kwaliteit en lagere kosten. Wanneer voor iedereen de juiste informatie beschikbaar is, in de juiste vorm en op het juiste tijdstip, dan is er focus in de organisatie.

Onze CRM-consultants helpen onze klanten met het verkrijgen van deze inzichten door middel van de juiste rapportages en/of dashboards. Hiervoor worden bijvoorbeeld de vele mogelijkheden van Act! CRM gebruikt, rapportages in PHP gemaakt of wanneer er data vanuit meerdere applicaties benodigd is, kunnen onze consultants gebruikmaken van bijvoorbeeld Microsoft® Power BI.

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();