(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

CRM en Marketing Automation samen één

Zie hoe jouw bedrijfsdoelen werkelijkheid worden met behulp van bewezen CRM en krachtige marketingautomatisering. Kijk maar eens wat mogelijk is met Act!

Probeer gratis Vraag advies

Verras elke klant, elke keer.

Waar geen detail wordt vergeten en zinvolle interacties plaatsvinden.

Stel je dit eens voor - een belangrijke klant belt onverwachts, maar dat is geen enkel probleem. Je bent meteen op de hoogte en voorbereid met een uitgebreid overzicht van alle interacties met jouw bedrijf, waar je ook bent. Met al deze nuttige informatie personaliseer je gesprekken en bouw je vertrouwen op, omdat je dingen weet zoals welke producten je klant heeft, wanneer zijn contracten aflopen, wanneer de laatste keer was dat je hem sprak, zelfs tot zijn verjaardag. Je hebt het goed gedaan! Al jouw klanten voelen zich gericht geholpen en gewaardeerd.

Verras elke klant, elke keer.

Professionele marketing.

Krachtige tools die nieuwe klanten aantrekken en jouw merk promoten.

Wil je je bedrijf promoten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het is eenvoudiger dan je denkt! Stuur professionele en impactvolle e-mails die jouw producten of diensten promoten, zonder een groot budget of marketingexpertise. Je gaat nog een stap verder om je echt te onderscheiden van de concurrentie en de perfecte ervaring voor jouw klanten te bouwen met geautomatiseerde acties bij elke stap. Je resultaten worden in de loop van de tijd alleen maar beter, omdat realtime-statistieken je vertellen wat wel en niet werkt. Bovendien heb je de tools om nieuwe leads vast te leggen, jouw prospects progressief te profileren en van bezoekers van de website betalende klanten te maken - net als een marketingprofessional!

Zet leads om in klanten.

Direct naar verkoopsucces.

Krijg inzicht in welke deals je deze maand zult sluiten. Focus op jouw meest waardevolle kansen om elke maand je verkoopdoelen te halen! Hot leads eindigen in jouw handen wanneer ze klaar zijn om te kopen, omdat je marketing- en verkoopinspanningen volledig geïntegreerd zijn. En omdat je elk detail van jouw open kansen bijhoudt en beheert, voorspel je nauwkeurig, ontdek je potentiële problemen en kansen en pas je je strategie snel aan. Je identificeert zelfs trends voor deals die je niet hebt afgesloten. Iedereen in je team verwerkt deals via een gestandaardiseerd verkoopproces dat jij definieert.

Win enthousiaste klanten voor het leven.

Van leads naar sales naar 5-sterrenrecensie.

Het is duurder om een nieuwe klant te werven dan bestaande klanten te behouden. Maar te veel bedrijven richten zich op de top van de trechter. Blijf betrokken bij je klanten en blijf hen blij maken na hun eerste aankoop. Met behulp van geautomatiseerde communicatie en activiteiten die je definieert, lever je de juiste boodschap op het juiste moment. Dit maakt het gemakkelijk om producten of diensten aan jouw bestaande klanten te verkopen, hun contracten te verlengen voordat ze verlopen en regelmatig te checken om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn. Goede beoordelingen liggen dan voor het oprapen!

Focus waar het telt.

Eindelijk, een spiekbriefje voor jouw bedrijf.

Zou het niet leuk zijn om precies te weten waarop jij je tijd en middelen moet richten? Goed nieuws, het is mogelijk! Weet precies hoe jouw bedrijf en medewerkers presteren met dynamische, visuele momentopnamen van realtime statistieken. Verkoop, marketing en zakelijke gezondheid-KPI's betekenen dat slimmere besluitvorming een gemakkelijke realiteit is. Werk je in onroerend goed, financiën, productie of andere gespecialiseerde industrieën? Geen probleem. Boor je strategieën echt door en verfijn ze met behulp van inzichten die specifiek zijn voor jouw branche.

Alles georganiseerd voor meer productiviteit.

Eén plek voor alles en alles op zijn plek.

Vroeger hield je e-mails bij in het ene systeem, verkoopdeals in een ander ... de lijst gaat maar door. Nu heb je een plek voor alles wat met je bedrijf te maken heeft. Jouw klantgegevens, e-mails, opmerkingen over je accounts, bijlagen, campagneresultaten en zelfs branchespecifieke details zijn allemaal georganiseerd en gemakkelijk doorzoekbaar. Heb je de details nodig van kantoor, onderweg of zelfs wanneer je geen verbinding hebt? Je bent gedekt. Wil je naadloos samenwerken met zakelijke apps zoals Outlook®, Slack ™ en QuickBooks® Online en meer? Je raadt het al, het is mogelijk!

Probeer gratis of vraag advies

Probeer gratis Neem contact op

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();