nomenuandupperbar: nee

Geïntegreerde e-mailmarketing

Eenvoudige te gebruiken e-marketingfuncties helpen je bij het bereiken van de
juiste klanten en prospects met de juiste boodschap om je business te laten groeien
en je huidige klanten te onderhouden. Creëer en verstuur e-mailcampagnes, analyseer resultaten en bekijk de uitgebreide contactgeschiedenis – in Act!

Maak gebruik van krachtige Act! mogelijkheden

Maak gebruik van krachtige Act! mogelijkheden

Snelle toegang tot contacten, zoekopdrachten, groepen en bedrijven rechtstreeks vanuit Act! voor het maken van gerichte e-maillijsten.

Bekijk de e-marketingresultaten van ieder contact in Act!

Maak notities, bekijk de complete geschiedenis en bewerk contactinformatie om je data up-to-date te houden – geen synchronisatie, upload of download noodzakelijk.

 

Laat uw bedrijf groeien met Lead Capture

Laat je bedrijf groeien met Lead Capture

Creëer webformulieren in websites, nieuwsbrieven en e-mails.

Copy/Paste HTML in je webpagina, nieuwsbrief en meer! Of gebruik een hyperlink naar een gehost formulier. Inclusief beschikbare basis- en uitgebreide formulieren. Blijf georganiseerd door gebruik te maken van de Act! groepsfunctie.

Stuur e-mails waar u achter kunt staan

Stuur e-mails waar je achter kunt staan

Met onze hints en tips over het juist afleveren van de e-mail kun je erop vertrouwen dat jouw bericht in de inbox van de ontvanger terechtkomt.

Als vertrouwde e-mailmarketingprovider bieden wij de beste mogelijkheden voor het verwerven van nieuwe contacten en strategieën over hoe deze te krijgen.

Stuur gepersonaliseerde e-mails direct of plan ze in voor een toekomstige aflevering.

Volg meer dan uw e-mails

Volg meer dan je e-mails

Grafische rapportages geven je waardevolle informatie over het openen, klikken en wel/niet afleveren om de effectiviteit van je e-mails te meten en de ontvangers beter te begrijpen.