nomenuandupperbar: nee

Act!@Map Pro  

Met Act!@Map Pro kunt je jouw Act! contacten zien in Google Maps, vind je de snelste route bij meerdere afspraken en kun je zien welke contacten in de buurt zitten van je afspraak.

Vragen? Wij helpen u graag

Act!@Map Pro

Heb je een afspraak met een klant ver van kantoor? Met Act! @Map Pro kun je gelijk kijken welke andere contacten in dezelfde omgeving liggen. Zo kun je gemakkelijk de afspraken met elkaar combineren.

Je hoeft alleen maar het contact in Act! te openen en met één klik op de knop kun je alle contacten van je database zien die in de omgeving liggen van het gekozen contact, binnen een bepaald bereik. De contacten zitten dan automatisch in je selectie en zo kun je gelijk de route plannen langs de contacten.

Met Act!@Map Pro worden de locaties van de contactpersonen geheel automatisch achterhaald vanuit Act! Voor elk contact zie je dan op de kaart een icoon; zo kun je precies zien wat de klantdichtheid is.

Ook kun je geheel automatisch een routeoverzicht genereren langs een selectie contacten. Vanuit je MyRecord wordt voor jou de kortste en meest ideale route berekend. Deze add-on geeft tevens een indicatie van de tijdsduur en het totaal aantal kilometers.

Klik hier voor ons volledige aanbod Act! add-ons plus downloads:

www.actaddon.net

Act! CRM helpt je bij het groeien van je business.