nomenuandupperbar: nee

Docflow for Act! 

Met DocFlow kun je aan een contact, bedrijf, groep of verkoopkans een Windows-map koppelen die bijvoorbeeld op het netwerk staat.

Vragen? Wij helpen u graag

DocFlow for Act!

Met DocFlow kun je aan een contact, bedrijf, groep of verkoopkans een Windows-map koppelen die bijvoorbeeld op het netwerk staat. Je krijgt dan bij het contact, bedrijf, de groep en verkoopkans een tabblad met een eigen mappenstructuur (een soort ‘Windows verkenner’).

Stel, je hebt op je server al je projecten in mappen gedocumenteerd. Dan zou je zo’n projectmap kunnen koppelen aan een verkoopkans in Act! Wanneer je vervolgens de desbetreffende verkoopkans opent in Act!, kun je gelijk alle documenten inzien die betrekking hebben op dit project. Je kunt daarin tevens nog submappen maken zoals Projectplan, Offertes, E-mailverkeer etc.

Het voordeel van DocFlow is dat je nieuwe documenten in deze projectmappen kunt plaatsen zonder dat je hierbij Act! nodig hebt (via Windows verkenner). De documenten zijn dan tóch gekoppeld aan het contact, het bedrijf, de groep of de verkoopkans in Act!Je kunt via DocFlow mappen aanmaken, kopiëren, verplaatsen en verwijderen. Je kunt bestanden vanuit de ‘echte’ Windowsverkenner naar DocFlow slepen om te verplaatsen of te kopiëren. Je kunt bestanden uitvoeren door dubbel te klikken op de bestandsnaam. Zo kun je rechtstreeks vanuit Act! een gekoppeld Worddocument openen! Je kunt zelfs bestanden via Outlook mailen en bestanden scannen (via een TWAIN compatible scanner), beide rechtstreeks vanuit DocFlow.

Systeemeisen: Act! 2013 of hoger alleen Windows versie

Klik hier voor ons volledige aanbod Act! add-ons plus downloads:

www.actaddon.net

Act! CRM helpt je bij het groeien van je business.