Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

Act! CRM op mobiel

Altijd en overal uw klantgegevens bij de hand. Hierbij heeft u keuze uit meerdere apps.

Probeer gratis

Standaard bij Act!:
keuze uit meerdere mobiele CRM oplossingen

Een groot pluspunt van CRM op uw mobiel is dat uw medewerkers gemakkelijker betrokken worden in de informatiestromen binnen uw bedrijf. De informatie van de verschillende bezoeken aan een klant, de agenda en het activiteitenmanagement zijn belangrijke onderdelen van een goed CRM systeem.

Met Act! Premium CRM heeft u de keuze uit verschillende soorten mobiele apps.

Act! CRM op MobielAct! Premium Mobile

Act! Premium Mobile is ontwikkeld voor Act! Premium CRM gebruikers (versie 2013 en hoger). Met Act! Premium Mobile kunt u inloggen op uw webserver om toegang te krijgen tot de Act! database via een webbrowser, vanuit een iPhone®, iPad® of Android™-apparaat. Eenmaal ingelogd kunt u Act! contact-, bedrijfs- en groepsgegevens, agenda's, verkoopkansen, notities en geschiedenis toevoegen en bewerken.

Act! Premium Mobile is inclusief in een Act! Premium licentie. Klik hier voor meer informatie.

Met Act! CRM op uw mobiel werkt u door terwijl u buiten het kantoor bent met realtime mobiele toegang tot al uw klanten, agendadetails, verkoopprocessen en meer vanaf uw iPhone®, iPad® of Android™-apparaat. Bekijk, bewerk en/of maak bijvoorbeeld nieuwe contacten, notities geschiedenis, verkoopkansen of agenda-items aan.

 

Systeemeisen

 • Act! Premium Web v17 of hoger, installatie op eigen server of:
 • Act! Premium Hosted bij Tendenz
 • Gebruikt de browser van uw device
 • Internetverbinding (er wordt niets lokaal opgeslagen)

 


 

Act! CRM on mobileAct! Companion

Beschikbaar voor Act! Premium v19 gebruikers met een abonnement. Act! Companion is een native app ontwikkeld voor uw iPhone of Android. Ontvang alarmmeldingen over uw aankomende activiteiten, maak snel notities tijdens uw afspraak en e-mail of bel een Act! CRM contact vanuit de app. En dat niet alleen, belangrijke berichtgevingen worden direct op het beginscherm van uw telefoon getoond. Met Act! Companion CRM op uw mobiel bent vanaf nu altijd op de hoogte!

Download de Act! Companion product brief

Voor het gebruik van Act! Companion is een actief Act! abonnement vereist. Voor meer informatie klik hier.

 

Systeemeisen

 • Vereist een actief Act! abonnement en het gebruik van Act! Premium Web API of Act! Connect Link.
 • De Web API-site moet veilig zijn; er moet een ondertekend certificaat zijn voor de web API-site. Volg deze instructies voor het configureren van de site in IIS om SSL-verbindingen te gebruiken.
 • Meer informatie over het configureren van API-connecties klik hier.
 • Werkt met iOS versie 9.x of beter.
 • Android Lollipop en Marshmallow.

      
Download Act! Companion app


 

Handheld Contact

Handheld Contact** biedt meer dan alle andere "CRM op mobiel"-toepassingen; HandHeld Contact is volledig aanpasbaar, werkt ook zonder internetverbinding, biedt ondersteuning om visitekaartjes te scannen, een directe koppeling met de Google routeplanner en nog veel meer. 

Met Handheld Contact kunt u rechtstreeks Act! CRM gegevens naar uw iOS- of Android-apparaat synchroniseren. Hierbij kunt u al uw activiteiten, contacten en taken synchroniseren waarna deze zonder internetverbinding te benaderen zijn.

Handheld Contact is een app die u installeert op uw mobiele device. U hoeft nooit meer te wachten totdat de mobiele website is geladen, alle gegevens staan beveiligd op uw device.

U kunt rechtstreeks bellen, sms'jes en e-mails verzenden vanuit de app en deze handelingen vastleggen in de geschiedenis van het betreffende Act! CRM contact. Met de "voice-to-text"-ondersteuning kunt u uw bezoekverslagen gewoon inspreken!

 

Bekijk Handheld Contact in actie op Android of Apple iPhone/iPad.

 

Systeemeisen

 • Werkt met Act! Pro (alle versies)
 • Werkt met Act! Premium 2013 of hoger
 • Werkt met Apple, Android en Blackberry devices

** Handheld Contact werkt op basis van een jaarlijks abonnement. 

 

 

Act! Premium CRM op mobiel, Mobile CRM