(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

Act! Producten vergelijken

Als bewezen CRM en krachtige Marketing Automation samenkomen, zijn de mogelijkheden oneindig!

Act! Growth Suite

Klik [ + ] om de functionaliteiten te tonen

Alle features Een deel van de features Niet inbegrepen
Contactbeheer
Bewaar uitgebreide contactgegevens, e-mails, documenten, aantekeningen, historie, activiteiten, updates op social media en nog veel meer op één gemakkelijk te vinden plek: het Act! contactbestand.
Groepen & bedrijven
Organiseer vergelijkbare contacten in groepen en bedrijven voor gerichte communicatie.
Uitgebreid zoeken
Vind wat je nodig hebt in een oogwenk met krachtige zoekopties
Taken- & activiteitenmanagement
Volg en prioriteer afspraken en activiteiten voor je contacten. Dankzij notificaties vergeet je nooit meer om op het juiste moment actie te ondernemen.
Agendabeheer
Zie precies wat je hebt gepland en met wie in je Act! kalender
Opportunitytracking
Tracking op closing, producten, lead source, status en nog veel meer voor elke opportunity voor volledige transparantie en controle van je salespijplijn.
Salesautomatisering
Beheer opportunities met behulp van een eenvoudig, kant-en-klaar verkoopproces of een proces dat is geconfigureerd om te voldoen aan de verkoopmethodiek van jouw bedrijf.
Bellijsten en hot leads
Bereik je meest geïnteresseerde leads met intelligente bellijsten die campagne-ontvangers rangschikken op basis van betrokkenheid.
Analyseren & rapporteren
Weet waar jij je tijd en aandacht op kunt richten met analyse en rapportage voor je verkoopdeals.
Outlook-integratie
Starter: Microsoft Outlook Contactintegratie, van Professional-niveau: Microsoft Outlook-synchronisatie
Integratie met populaire apps
Maak verbinding met populaire zakelijke apps zoals Slack ™, QuickBooks® Online, Shopify en honderden meer.
Gepersonaliseerde velden
Voeg aangepaste velden toe om gegevens vast te leggen die specifiek zijn voor je bedrijf of branche.
Gebruikersbeheer
Gebruikers toevoegen aan Act! en het gemak restricties opleggen
Mobiele app
Stay connected to key Act! details from wherever you work with a mobile app for iPhone®, iPad®, and Android™.
Binnenkort
Tool om contacten te importeren
Importeer jouw bestaande contacten in Act! met behulp van een intuïtieve importtool.
Accountbeheer
Beheer interacties op bedrijfs- of accountniveau voor een volledig overzicht van jouw relaties met die organisatie.
Campagneresultaten op contactniveau
Stuur eenmalige e-mails naar een contact, bekijk en wijzig campagnes per contact en bekijk Lead Scores.
Dynamische groepen & filters
Organiseer vergelijkbare contacten in dynamische groepen op basis van criteria die jij definieert.
Sales pipeline management
Bekijk een complete, visuele weergave van jouw verkooppijplijn in één oogopslag om de omzet te projecteren, de strategie aan te passen en jouw inspanningen snel te concentreren. De KPI's bieden je onmiddellijk een overzicht van statistieken zoals het sluiten van kansen, de gewonnen waarde, open deals en meer op basis van filters die jij toepast.
Act! Insight-analyse
Begeleid de besluitvorming met rijke, bruikbare inzichten van interactieve Act! Insight-dashboards voor individuele, team- en bedrijfsprestaties. Monitor KPI's voor verkoop, marketing en zakelijke gezondheid om slimmere beslissingen te nemen.
Google integratie
Naadloos integreren met Google ™
Data import tool
Verplaats naadloos alle klantinformatie van je huidige CRM-oplossing naar Act! met een intuïtieve importtool.
Custom Tables Manager add-on optie
Maak optimaal gebruik van Act! dankzij Custom Tables: deze kunt u volledig aanpassen om complexe datasets, unieke bedrijfsprocessen en gespecialiseerde, branchespecifieke procedures in Act! samen te brengen. Ga direct aan de slag met talloze kant-en-klare sjablonen voor consulting, evenementplanning, verzekeringen, leningen, hypotheken, productinventaris, projecten, onroerend goed, service, software en support, allemaal inbegrepen in de Industry Template Library.
E-mailmarketing
Creëer en verzend impactvolle e-mailcampagnes om verkoop te stimuleren.
170+ responsieve templates
Ga aan de slag met 170+ mobiele responsieve e-mailsjablonen die passen bij je branche, bedrijf en communicatiestijl. Kies uit een gevarieerde bibliotheek met e-mailsjablonen voor promotionele, transactionele, webinars en nieuwsbrieven voor het bouwen van campagnes.
Interactieve template editor
Creëer responsieve e-mailcampagnes met de interactieve sjablooneditor. Begin met 25 voorbeeldsjablonen en pas ze naar je huisstijl aan met je eigen afbeeldingen, kleuren, lettertypen en nog veel meer. Importeer foto’s uit bronnen als Dropbox of kies uit meer dan 500.000 gratis stockfoto’s van hoge kwaliteit via Unsplash, Pexels en Pixabay.
E-mail statistieken
Bekijk realtime campagnestatistieken, inclusief openingen, klikken en vergelijkende statistieken per campagne of bedrijfsbreed voor een tijdsbestek dat je toepast om het succes van campagnes te begrijpen en jouw marketingstrategie in de loop van de tijd te verbeteren.
Vooraf gebouwde campagnes
Start snel jouw marketinginspanningen met behulp van kant-en-klare, vooraf gebouwde campagnes waarmee je eenvoudig verkooppromoties, e-mails voor verkoopprospectie, webinar- en evenementuitnodigingen, welkomst-e-mails, lopende nieuwsbrieven en nog veel meer kunt verzenden.
Delen op social media
Publiceer campagnes op sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter om de sociale netwerken van je bedrijf te betrekken en je bereik te vergroten. Stuur verkeer naar sociale netwerken met sociale knoppen in de voettekst van je campagnes.
Landing pages
Ontwerp effectieve (web)formulieren voor het vastleggen van leads op landingspagina's of sluit formulieren in op de website van je bedrijf om uw prospectdatabase te laten groeien. Nieuwe leads worden automatisch toegevoegd aan Act! zodra een formulier is ingevuld.
Vragenlijsten
Maak online enquêtes met behulp van meerdere vraagtypen, waaronder keuzerondjes, schuifregelaars, beoordelingen en meer om informatie over prospects en klanten te verzamelen. Antwoorden worden toegewezen aan velden in Act! automatisch voor rijkere prospect- en klantprofielen.
Drip marketing
Bouw drip-campagnes in meerdere fasen met behulp van de visuele workflow-ontwerper om een reeks geautomatiseerde campagnes of communicatie naar prospects en klanten te sturen. Bekijk e-mailstatistieken en beheer abonnees in elke fase van je campagne.
Visuele workflow-ontwerper
Gebruik de visuele workflow-ontwerper, die een grafische weergave biedt van de communicatiestroom van je bedrijf, om eenvoudig infuuscampagnes op te zetten of te voeden. Bewerk bestaande fasen of voeg nieuwe toe vanuit deze intuïtieve workflowweergave.
Campagnekalender
Weet wanneer campagnes worden verzonden met de marketingkalender, waarbij geplande campagnes worden weergegeven in dag-, week- en maandweergave. Filteren op gebruiker, campagnes voor één verzending of terugkerende campagnes. Bekijk elke campagne voor meer informatie.
Deliverability & compliance tools
Campagnes bereiken inboxen, omdat Act! Marketing Automation wordt ondersteund door een deskundig bezorgteam dat je helpt de afzendreputatie van jouw bedrijf te beheren, waardoor je uitstekende bezorgingspercentages krijgt. Krijg toegang tot tal van hulpmiddelen om te helpen met GDPR-compliance, spamanalyse, uitschrijvingen te beheren via de afmeldontwerper en nog veel meer.
HTML e-maileditor
Importeer en bewerk bestaande HTML-campagnesjablonen met behulp van de WYSIWYG e-maileditor of bouw zelf nieuwe HTML-campagnes.
Acties van campagnes automatiseren
Automatiseer de workflow tussen verkoop en marketing om de betrokkenheid bij elke fase van het klanttraject te maximaliseren. Kijk hoe Act! Marketing Automation real-time responsstatistieken omzet in verkoopacties - melding van nieuwe prospects, geeft prioriteit aan follow-ups en levert een samengestelde weergave van betrokkenheid in één enkele oplossing.
Trigger sales acties
Laat Act! gebruikers weten via e-mail en maak Act! activiteiten en kansen automatisch aan op basis van campagne, landingspagina's en website-interacties, of ingevulde leadformulieren en enquêtes.
Respons gestuurde nurture marketing
Bouw zeer gepersonaliseerde, responsgestuurde nurture campagnes met beslissingsbomen en een of meer acties automatisch door Act! Marketing Automation te laten uitvoeren. Campagnes worden automatisch geactiveerd door reacties van ontvangers op basis van criteria die jij definieert. De ontvangerslijsten die zijn gekoppeld aan jouw nurture-campagnes zijn altijd actueel, omdat wijzigingen in de bijbehorende Act! groepen worden automatisch ingevoerd in je campagnelijsten.
Asset tracking
Meet de betrokkenheid van YouTube-video's en PDF's om de meest impactvolle marketingmiddelen van je bedrijf te identificeren. Bekijk de bestede tijd en paginabezoeken. Voer A / B-testen uit voor verschillende content. Formulieren voor het vastleggen van leads implementeren om items te blijven bekijken Zet gekwalificeerde leads in Act! automatisch voor onmiddellijke opvolging. Bekijk voor meer inzichten het dashboard met het aantal vertoningen, gemiddelde bestede tijd, gegenereerde leads, ROI en meer.
Geavanceerde lead capture
Breng lead capture en enquêtes naar het volgende niveau met geavanceerde formulieren en enquêtes die verdere acties in Act! mogelijk maken. Maak Act! activiteiten en kansen automatisch gebaseerd op reacties van ontvangers. Stuur meldingen naar Act! gebruikers wanneer er reacties binnenkomen. Laad zelfs contacten automatisch in specifieke campagnes plaatsen.
Lead management & scoring
Gebruik leadscoring om jouw meest geïnteresseerde prospects te begrijpen op basis van campagnebetrokkenheid, antwoorden op enquêtes / webformulieren en website-interacties. Prioritaire leads worden automatisch in Act-groepen gepusht voor eenvoudige opvolging van de verkoop. Stel geautomatiseerde taken en waarschuwingen in Act in om deals in beweging te houden en verkoop sneller af te sluiten.
Event marketing
Organiseer succesvolle webinars en beurzen met ontworpen templates voor marketingevenementen. Stuur uitnodigingen voor evenementen, verzamel registratie-informatie, volg deelnemers, stuur bedankmails en meer.
Website activiteiten
Identificeer prospects op je website in realtime en leg contact op het moment dat ze de meeste interesse tonen. Bekijk wie je website vandaag, gisteren, op deze tijden, vorige week of in de afgelopen 30 dagen heeft bezocht. Bekijk via het online informatiedashboard uitgebreide inzichten met betrekking tot bounce-aantallen, de websites waar je bezoekers vandaan komen en de pagina’s waarop je bezoekers uw website binnenkomen en weer verlaten. Websitebezoeken worden opgenomen in leadscoring-profielen en automatisch omgezet in activiteiten voor sales follow-up in Act!
Progressive profiling
Verzamel informatie over een prospect in de loop van de tijd met korte enquêtes die vragen weergeven op basis van wat je al weet over een lead om gestaag een rijk prospectprofiel op te bouwen in Act!.
A/B-testen
Test specifieke elementen van twee verschillende campagnes om meer inzicht te krijgen in je efficiëntste onderwerpregels, e-mailcontent en nog veel meer. Gebruik de resultaten om de content steeds weer te verbeteren.
Extra e-mail verzenden
Extra domein
Trainingsmateriaal
Krijg antwoorden wanneer je ze nodig hebt met toegang tot tientallen nuttige bronnen, waaronder stapsgewijze video's, functietours, gidsen en meer.
Kennisbank
Blader door antwoorden en artikelen over verschillende onderwerpen en categorieën.
Eigen accountmanager
Werk met een speciale Act! accountmanager die je bedrijf kent.
Community
Vraag onze gebruikersgemeenschap en hoog opgeleide Channel Partners.
Concierge Call
TendenZ helpt je bij het instellen en registreren zodat je meteen kunt beginnen.
Standaard support
Toegang tot handige documenten en video's
Professional support
We zorgen dat Act! Marketing Automation optimaal functioneert en dat de instellingen bij jouw bedrijf passen.
Premier support
Je ontvangt een online training van twee uur zodat je direct goed van start gaat
Ultimate support
Je ontvangt een dagdeel training op locatie waardoor je optimaal gebruik kunt maken van het programma
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();