Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

Act! Diamond Business Partner

Door onze hechte samenwerking met Swiftpage kunt u ervan op aan, dat uw investering in door ons geleverde oplossingen wordt ondersteund door deze toonaangevende leverancier van business management software en services. Wij zijn dan ook trots op onze Act! Diamond Business Partner status, het hoogste Act! partnerniveau.

Van Act! CRM installatie, implementatie tot koppelingen met uw bestaande bedrijfssoftware

Van de Act! installatie tot aan het volledig aanpassen van Act! CRM aan uw bedrijfsprocessen, onze gecertificeerde consultant beschikken over de expertise, ervaring en passie om uw CRM effectief in te richten en soepel te laten verlopen.

Al ruim 20 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor Act! gebruikers in de Benelux en zijn al onze Act! Certified Consultants thuis op het gebied van relatiemanagement en interne communicatieoplossingen. Zeker in deze tijden van toenemende concurrentie is het zaak dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er ook met regelmaat klantcontact plaatsvindt. Investeren in goed relatiebeheer is investeren in succes. TendenZ helpt u daarbij.

U kunt bij ons terecht voor CRM advies, presentaties, aanschaf van de software, ondersteuning en advies bij de CRM implementatie, consultancy, helpdeskondersteuning en het volgen van een Act! training -  Zo heeft TendenZ als enige in de Benelux de Act! Diamond Business Partner status, Act! Certified Hosting status en Training Center status. 

Door onze hechte samenwerking met Swiftpage kunt u ervan op aan, dat uw investering in door ons geleverde oplossingen wordt ondersteund door deze toonaangevende leverancier van business management software en services voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn dan ook trots op onze Act! Diamond Business Partner status, het hoogste Act! partnerniveau.

“De software is in principe ingericht op commodity’s: vaste prijslijsten, vaste productcodes en meer van dat. Wij produceren op een volledig tegengestelde manier: alles is bij ons stukwerk. Je zou zeggen: dan heb je toch niks aan Act! Ja, wel dus! De software is namelijk zeer eenvoudig op allerlei specifieke wensen in te richten. We hebben bijvoorbeeld veldjes toegevoegd, waardoor we ons materiaal kunnen monitoren en het aantal fabrieksuren kunnen invullen. Dat is door TendenZ helemaal op onze situatie ingericht.”

- Ruurd Schut, International salesmanager FIB Industries