nomenuandupperbar: nee

Privacybeleid TendenZ
 

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina informeren wij u over welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van TendenZ. U dient zich ervan bewust te zijn dat TendenZ niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website, geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

 

TendenZ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.
 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TendenZ of die van een derde partij. 


Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TendenZ of die van een derde partij. 

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van TendenZ of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Wanneer u over de bedrijfswebsites navigeert, mag TendenZ ook gegevens verzamelen door middel van de algemeen geaccepteerde gegevens-verzamelgereedschappen, zoals cookies en webbakens (“Web Site Navigatie Gegevens”). Web Site Navigatie Gegevens omvatten gegevens over uw webbrowser (zoals browsertype en browsertaal), uw Internet Protocol (“IP”)-adres en de acties die u uitvoert op de bedrijfswebsites (zoals bekeken webpagina's en aangeklikte links).

Doeleinden
Wij gebruiken de gegevens die we verzamelen, om de diensten te leveren waar u om vraagt. Onze diensten houden onder meer de weergave en het versturen van (gepersonaliseerde) nieuwsbrieven en -berichten en reclame c.q. aanbiedingen op maat in. Wij gebruiken uw gegevens om u te kunnen informeren over andere producten of diensten die worden aangeboden door TendenZ. TendenZ verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. TendenZ voert verwerking van persoonsgegevens uit op basis van de onderstaande rechtsgronden:

  • Toestemming
  • Uitvoering van de overeenkomst
  • Wettelijke verplichting, zoals bij facturen


Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Voor uitvoering van een aantal diensten is het nodig contactgegevens door te spelen naar onze leveranciers. De categorieën leveranciers waarbij dit nodig is, zijn:

  • Hostingpartijen voor Cloud-services en webhosting
  • Nieuwsbriefproviders
  • Domeinregistraties
  • Telefonie registratie
  • Producenten van softwarelicenties
     

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van de site en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Verzamelde informatie
TendenZ BV gebruikt vooralsnog Google Analytics om onder meer te zien hoe bezoekers op de site terecht zijn gekomen. Wij ontvangen daarbij geen IP-adressen of andere persoonsgegevens. Neemt u met ons contact op, dan zullen we de door u opgegeven naam en het door u gebruikte e-mailadres opslaan. Dit doen wij ook wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Om blogs in uw mailbox te ontvangen, wordt alleen het door u opgegeven e-mailadres opgeslagen. Vraagt u een offerte aan of wordt u klant van TendenZ BV, dan worden uw naam en contactgegevens opgeslagen. Bij zakelijke klanten zal het KvK-nummer worden gecontroleerd.

 

Doel
De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen voor het beantwoorden van vragen of om documenten toe te zenden. U ontvangt alleen de nieuwsbrief wanneer u zich hiervoor expliciet hebt ingeschreven. Ook blogpost ontvangt u enkel per mail wanneer u hiervoor uw e-mailadres hebt achtergelaten. Wanneer u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief of voor het ontvangen van de blogposts, worden de gegevens uit onze database verwijderd.

Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt. Voor de nieuwsbrief maken wij gebruik van Act!, waardoor gedurende de inschrijving daar ook uw naam en e-mailadres bekend zullen zijn. Om blogs per mail te kunnen verzenden, gebruiken wij Act! waardoor uw e-mailadres daar opgeslagen zal worden. Persoonsgegevens zullen enkel aan een andere organisatie worden overgedragen wanneer dit noodzakelijk is vanwege een reorganisatie, van welke soort dan ook, van TendenZ BV.

 

Recht op inzage, correctie en verwijdering
U heeft het recht om inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens te vragen. Wij verwerken echter geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de cookies door de socialmedia-kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen, zijn niet tot individuele personen herleidbaar. Mocht u hier toch vragen over hebben, neem dan alsjeblieft via e-mail contact met ons op. Indien u een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering wenst kunt u dit verzoek mailen naar mailto:info@tendenz.nl.

 

Recht van verzet
In het geval u het niet eens bent over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken en u komt er niet met ons uit, dan heeft u de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2509 AJ DEN HAAG
 

Duur van de opslag
Uw gegevens worden bewaard zolang dit nodig is om onze diensten en services te kunnen verlenen. Na een verzoek van verwijdering heeft TendenZ 30 dagen de tijd uw gegevens te verwijderen. Hierna wordt u op de hoogte gesteld van de verwijderde gegevens. In complexe gevallen kunnen wij hier een periode van 60 dagen bij hanteren. Tevens wordt u daarbij wel binnen 30 dagen op de hoogte gesteld van het uitstel.

 

Identiteit van het bedrijf
TendenZ B.V.
Hoefsmidstraat 41
3194 AA te Hoogvliet
KvK 56876467
E-mail: info@tendenz.nl
Tel.: 010 2950600