Act! Diamond business partner


Door onze hechte samenwerking met Swiftpage kunt u ervan op aan, dat uw investering in door ons geleverde oplossingen wordt ondersteund door deze toonaangevende leverancier van business management software en services. Wij zijn dan ook trots op onze Act! Diamond Business Partner status, het hoogste Act! CRM partnerniveau. Niet voor niets zijn er meer dan 6 miljoen Act! CRM gebruikers in meer dan 100 landen en zijn wij al ruim 20 jaar het aanspreekpunt voor duizenden Act! CRM gebruikers in de Benelux. Wanneer je geïnteresseerd bent in meer informatie over Swiftpage, de producent van Act! CRM, kijk dan gerust eens op www.swiftpage.com.

Van Act! CRM installatie, implementatie tot koppelingen met uw bestaande bedrijfssoftware

Wij beschikken over gecertificeerde Act! CRM consultants, CRM adviseurs en gedreven Software developers die je bijstaan in het maken van een succes van je CRM. Wij kunnen je bijstaan vanaf inventarisatie tot aan het volledig aanpassen van Act! CRM aan jouw bedrijfsprocessen. Wij nemen graag de bedrijfsprocessen, wensen en eisen met je door om er zeker van te zijn dat Act! CRM optimaal bijdraagt aan de verdere groei van je organisatie en wanneer gewenst integreert met je favoriete applicaties. Daarbij kunnen wij dit, als officiële Act! hosting partner, hosten in een Nederlands datacenter (TCN Datahotels) dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen of je draait het op je eigen server. Met Act! CRM beschik je over beide opties en zelfs de mogelijkheid tot een combi (Hybride).

Zeker in tijden van toenemende concurrentie en een steeds hoger kennisniveau bij je relaties, is het zaak dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er ook met regelmaat klantcontact plaatsvindt. Investeren in goed relatiebeheer is investeren in succes. TendenZ Act! CRM helpt je daarbij.

En mochten er vragen zijn tijdens het gebruik van Act! CRM dan hebben wij een goed bereikbare supportafdeling met veel kennis die je graag weer op weg helpt.

TendenZ Channel Partner 2019
TendenZ Diamond Partner 2019
“De software is in principe ingericht op commodity’s: vaste prijslijsten, vaste productcodes en meer van dat. Wij produceren op een volledig tegengestelde manier: alles is bij ons stukwerk. Je zou zeggen: dan heb je toch niks aan Act! Ja, wel dus! De software is namelijk zeer eenvoudig op allerlei specifieke wensen in te richten. We hebben bijvoorbeeld veldjes toegevoegd, waardoor we ons materiaal kunnen monitoren en het aantal fabrieksuren kunnen invullen. Dat is door TendenZ helemaal op onze situatie ingericht.” Ruurd Schut, International salesmanager FIB Industries
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();