DocFlow-integratie

Alle integraties Vraag aan

Met DocFlow kun je aan een contact, bedrijf, groep of verkoopkans een Windows-map koppelen die bijvoorbeeld op het netwerk staat. Je krijgt dan bij het contact, bedrijf, de groep en verkoopkans een tabblad met een eigen mappenstructuur (een soort ‘Windows Verkenner’).

Stel, je hebt op je server al je projecten in mappen gedocumenteerd. Dan zou je zo’n projectmap kunnen koppelen aan een verkoopkans in Act! Wanneer je vervolgens de desbetreffende verkoopkans opent in Act!, kun je gelijk alle documenten inzien die betrekking hebben op dit project. Je kunt daarin tevens nog submappen maken zoals Projectplan, Offertes, E-mailverkeer etc.

Het voordeel van DocFlow is dat je nieuwe documenten in deze projectmappen kunt plaatsen zonder dat je hierbij Act! nodig hebt (via Windows Verkenner). De documenten zijn dan tóch gekoppeld aan het contact, het bedrijf, de groep of de verkoopkans in Act!

De voordelen van DocFlow

  • Koppel een Windows-map aan een contact, project, verkoopkans, groep en/of bedrijf
  • Documenteer je documenten met behulp van een overzichtelijke mappenstructuur
  • Plaats je documenten in de projectmappen via Act! of via Windows Verkenner
  • DocFlow werkt ook met Sharepoint, Onedrive of Dropbox wanneer de bestanden ook lokaal worden gesynchroniseerd
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();