Met Email2Act! koppel je je e-mails aan contacten, verkoopkansen, projecten, groepen en/of bedrijven

Met de standaardfunctionaliteit van Act! kun je alleen een e-mail koppelen aan een contact. Met Email2Act! kun je ook uitgaande en binnenkomende e-mails koppelen aan bedrijven, groepen en verkoopkansen. Als je bijvoorbeeld je projecten of verkoopkansen in Act! opslaat, kun je alle daaraan gerelateerde e-mailcorrespondentie koppelen.

Dit is handig als je van een bepaald verkoop-/offertetraject de e-mails terug wilt kunnen lezen die betrekking hebben op die opdracht/offerte. Hierbij kun je eenvoudig automatisch aan het betreffende contact koppelen of handmatig in één keer koppelen aan meerdere contacten, bedrijven, verkoopkansen en/of groepen. Ook kun je vanuit Outlook zoeken in het Act! adresboek, om zo automatisch bij nieuwe e-mails de ‘Aan..’ en ‘Cc..’ velden te vullen. Zodra een e-mail gekoppeld is, verschijnt er een pop-upscherm ter bevestiging.

De voordelen van Email2Act!

  • Koppel je e-mails aan contacten, projecten, verkoopkansen, groepen en/of bedrijven
  • Maak contacten vanuit je ontvangen e-mails
  • Herkent automatisch het mailadres vanuit Act! CRM
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();