Excel Quote/Invoice Maker II  

Alle integraties Vraag aan

Excel Quote/Invoice Maker II

Met Excel Quote/Invoice Maker kun je op maat gemaakte offertes, pakbonnen, orderbevestigingen, facturen e.d. maken. Via de standaardfunctionaliteit in Act! is het alleen mogelijk om Wordsjablonen te maken en hierin kun je slechts de velden op contactniveau gebruiken. Met de uitgebreidere mogelijkheden van de verkoopkansen (zoals het kunnen aanmaken van eigen velden/lay-outs) is de vraag naar op maat gemaakte offertes alleen maar gegroeid.

Met Excel Quote/Invoice Maker kun je via Excel-sjablonen op maat gemaakte offertes e.d. maken waarin je alle velden uit het contact en de bijbehorende verkoopkans kunt aanroepen. Het bijkomende voordeel hierbij is dat je met deze velden uit het contact en uit de verkoopkans binnen Excel ook nog eens allerlei berekeningen kunt uitvoeren.

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();