(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));
« Terug naar blog hoofdpagina

Top 10 redenen om je te abonneren

Mocht je het nog niet hebben gehoord: we hebben Act! v21 geïntroduceerd. Wat krijg je als je bewezen CRM combineert met krachtige Marketing Automation? De volgende generatie van Act! We zijn zo enthousiast over deze release! Er is nog nooit een beter moment geweest om lid te worden van de Act! familie. Dit zijn de 10 beste redenen om je te abonneren.

1. Vrijheid om Act! aan te passen. Waarom vastzitten aan een beperkte CRM-oplossing als dat niet nodig is? Act! sluit perfect aan op jouw organisatie omdat het te allen tijde flexibel is. In tegenstelling tot andere CRM-oplossingen heb je de vrijheid om Act! CRM helemaal naar jouw hand te zetten naar de behoeftes en systemen van jouw organisatie.


2. Vertrouwde keuze. Wees gerust, Act! is de bewezen, vertrouwde keuze van mkb-bedrijven en is een erkende leider met miljoenen gebruikers over de hele wereld.

3. Nieuwe functies en functionaliteit. Blijf op de hoogte met toegang tot de nieuwste productupdates en -upgrades wanneer deze worden vrijgegeven. Je kunt uitkijken naar een aantal productinnovaties en verbeterde functies die het hele jaar door worden geïntroduceerd!

4. Overal toegang. Wees productief, waar je ook werkt: op kantoor, thuis of onderweg. Of je nu online of offline bent, je vindt de gegevens die je nodig hebt op je laptop, tablet en mobiele apparaat.

5. Verbinden met populaire apps. Maak verbinding met honderden populaire apps via Act! Connect. Leg snel en gemakkelijk verbindingen tussen Act! en Outlook®, SnelStart, Slack, QuickBook, Company Info, Hubspot en veel meer. Bespaar tijd en verrijk je gegevens.

6. Deskundige technische ondersteuning. Raadpleeg deskundige supportadviseurs die klaarstaan om snel technische problemen op te lossen. Werk samen met adviseurs via de methode die het meest geschikt voor je is.

7. Trainingsmiddelen. Ontvang antwoorden wanneer je ze nodig hebt met meer dan 100 trainingsbronnen, informatieve trainingsvideo's, de online knowledgebase en rondleidingen door functies.

8. Continue updates van compatibiliteit en bruikbaarheid. Werk met de programma’s die jij gewend bent en browsers waar je elke dag op vertrouwt, inclusief Office 365. Je profiteert ook van de voortdurende kwaliteitsupdates die het hele jaar door worden geïntroduceerd.

9. Exclusieve toegang voor abonnees. Geniet van exclusieve toegang tot innovaties die alleen gelden voor abonnees zoals: Act! Marketing Automation, Act! Companion, Act! Inzicht, Act! Connect, Ask Act! met Amazon Alexa.

10. TendenZ
TendenZ is je CRM-partner die je ondersteunt, meedenkt en de tools biedt voor de verdere groei van je organisatie. Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en vaste contactpersonen met de juiste expertise om je verder te helpen. Al ruim twintig jaar zijn wij het vaste aanspreekpunt voor vele duizenden Act! CRM-gebruikers in de Benelux.

Klaar om je bedrijf te laten groeien? Probeer Act! CRM nu 30 dagen gratis!


10-01-2019
1 Reactie (klik om te lezen)
Tobias Groeneveld zegt op :

Interessant!

Laat je reactie achter

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();