Act!-trainingen

Wij laten niets aan het toeval over.

Probeer gratis Neem contact op

Optimaal rendement creëren 

Om een succes te maken van jouw CRM-omgeving adviseren wij jouw medewerkers goed te trainen in de functionaliteiten die Act! CRM & Act! Marketing Automation te bieden heeft. Op deze manier weet iedereen binnen jouw organisatie hoe hij hier optimaal gebruik van kan maken.

TendenZ kent hiervoor verschillende trainingen zoals Act!-bedrijfstrainingen, werkplekbegeleiding, beheerderstrainingen, online trainingen en Act! Marketing Automation-trainingen.

Wij spitsen de trainingen altijd toe op jouw bedrijfsomgeving.

Neem contact op

Act! CRM-bedrijfstraining

Bij de Act!-bedrijfstraining geven wij training in de mogelijkheden van Act! in relatie tot de bedrijfsprocessen van de klant. Op deze manier weet iedereen binnen de organisatie hoe hij optimaal gebruik kan maken van het programma en loopt dit uniform aan de andere medewerkers.

In ieder bedrijf waar Act! wordt ingezet in een multi-user omgeving, is het van belang dat alle gebruikers worden getraind in het zich eigen maken van de basisprincipes van Act!. Tijdens de training wordt de Act!-bedrijfsdatabase gebruikt. Dit heeft als groot voordeel dat met aansprekende voorbeelden kan worden gewerkt en diverse bedrijfsspecifieke situaties kunnen worden gesimuleerd. Tijdens de training wordt veel nadruk gelegd op de punten die van belang zijn voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Act! CRM-admintraining

Bij de Act!-administratoruitleg ligt de nadruk op het beheer van het programma. De administrator is in staat het programma continu te laten meegroeien met het bedrijf, waardoor Act! een investering is voor vele jaren. Uiteraard kunnen wij dit met de klant doorlopen om tot een optimale training te komen die is toegespitst op de werkomgeving van de klant.

  • Wil je de database aanpassen / velden toevoegen
  • Wil je de lay-out aanpassen? 
  • Wil je Act! installeren en configureren? 
  • Wil je gebruikers beheren?
  • Wil je data importeren?
  • Wil je processen en processtadia kunnen aanmaken?
  • Wil je de database onderhouden? 
  • Wil je synchronisatie opzetten? 
  • Wil je database-invoer en/of inhoud controleren?

Contact opnemen

Act! Marketing Automation-training

De Act! Marketing Automation-training zorgt ervoor dat alle instellingen optimaal worden gezet voor een optimaal bereik en wij trainen jou in het gebruik van Act! Marketing Automation toegespitst op jouw organisatie.

Tijdens de AMA-training nemen wij de optimale instellingen voor jouw organisatie door, leren we templates maken, nemen we de rechten door, behandelen we het creëren van dynamische groepen, de AVG en het maken van een e-mailtemplate. Daarnaast trainen we je in het maken van e-mail-marketingcampagnes die je naar een vooraf gemaakte groep in Act! kunt sturen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en punten aan te dragen die van belang zijn voor jouw organisatie.

Contact opnemen

"Dankzij de flexibiliteit van Act! CRM kan KH Engineering zijn verkoopkansen nu strak en zuiver managen. Dat maakt de concurrentiepositie van de organisatie er een stuk steviger op"

Interesse in een Act!-training?

Informatie aanvragen

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();