nomenuandupperbar: nee

Functies & voordelen

Relaties zijn het hart van ieder bedrijf en zijn dé sleutel tot het aanzetten van groei. Zorg dus dat iedere interactie telt, met behulp van georganiseerde toegang tot hoog gepersonaliseerde klanteninformatie. Zo bouw je namelijk waardevolle relaties op.

Demo aanvragen

 

Bouw waardevolle relaties op

Maak van elke interactie een waardevol & relevant contactmoment door snel toegang te krijgen tot gepersonaliseerde klantgegevens.

Uitgebreid contactbeheer

Met het Act! contactbestand bewaar je alle prospect- of klantinformatie zoals contactgevens, e-mailadressen, documenten, notities, updates via social media en nog veel meer overzichtelijk op 1 plek.

Activiteiten volgen & meldingen

Zorg dat je organisatie productief blijft. Volg en prioriteer vergaderingen & activiteiten geassocieerd met jouw contacten. Profiteer van meldingen die je altijd up-to-date houden over afspraken en beloftes met klanten.

Groepen & bedrijven

Categoriseer & segmenteer vergelijkbare relaties in groepen en bedrijven voor gerichte communicatie.

Stimuleer bedrijfsgroei

Sluit meer deals en creëer meer vraag naar je product of dienst met e-mailmarketing & andere krachtige salestools.

Act! e-marketing

Creëer en verstuur professionele, mobielvriendelijke e-mailcampagnes die sales genereren voor jouw organisatie. Meet & analyseer vervolgens ook welke e-mailcampagnes succesvol zijn en welke niet.

Sales Automation

Beheer je opportunities door gebruik te maken van een standaard sales-kwalificatieproces. Of nog beter, creëer je eigen sales-kwalificatieproces zodat dit precies aansluit op jouw unieke organisatie. 

Opportunities managen

Voor elke organisatie zijn het hebben van genoeg opportunities de basis voor het genereren van genoeg sales. Met Act! kan je op een makkelijke manier je opportunities meten, kwalificeren en analyseren. Dit om ervoor te zorgen dat je continu een zo goed mogelijk overzicht van je salespipeline hebt.

Maak de juiste keuzes

Zorg ervoor dat je door middel van Act! precies weet wat er in je organisatie speelt. Ontdek kansen en steek tijd en energie in de acties die voor jouw organisatie het meeste opleveren.

Act! Insight

Met Act! Insight krijg je door middel van visuele snapshots van je kpi's inzicht in de salesproductiviteit en prestaties van je organisatie. Ontdek hoe goed je salespipeline is gevuld, wat de top presterende producten zijn en hoe goed je win/close ratio is. Op basis van deze inzichten kan je je salesactiviteiten verder optimaliseren.

Call lists

Focus je op de belangrijkste leads met door bellijsten gesorteerde leads op basis van de mate van campagne interactie. Waardoor je je tijd besteedt aan die leads die het meest interessant zijn voor je organisatie.

Rapportages

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je organisatie door het gebruik van meer dan vijftig vooraf geconfigureerde rapporten. Of creëer op maat gemaakte rapporten die precies aansluiten op jouw wensen. Exporteer deze vervolgens in een handomdraai naar Microsoft Excel, HTML, pdf of e-mail.

Act! Companion

Houd altijd toegang tot de belangrijkste Act! Premium gegevens met Act! Companion! De officiële mobiele applicatie van Act! is beschikbaar voor elke iPhone, iPad of Android toestel — Een groot voordeel dus als je Act! Premium hebt!

Demo aanvragen