Waarom Act!

Manessens

Bekijk een overzicht van uw prospects en klanten, inclusief bijbehorende notities, geschiedenis, activititeiten, documenten, projecten en verkopen op een georganiseerde plaats.

"We hebben voor Act! gekozen als onze CRM-oplossing omdat het niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ons bovendien talloze configuratiemogelijkheden biedt. We openen momenteel zo’n tien accounts per jaar en dat is geheel te danken aan Act!"

Olivier Tardif, Co-manager en salesdirector bij Manessens


Net als voor elk ambitieus startend bedrijf was het belangrijkste doel van het in Nantes gevestigde consultancybedrijf Manessens om snel klanten te werven. Maar de belangrijkste markt van Manessens, de Franse IT-sector en dienstverlenende sector, is heel competitief, dus dit kon alleen lukken met een zeer effectieve sales- en klantbeheerstrategie.

“Ik wist dat we heel erg georganiseerd te werk moesten gaan bij het benaderen van prospects en dat we hiervoor een efficiënte tool nodig hadden”, zegt Olivier Tardif, co-manager en salesdirector van Manessens. 

Dus ging Olivier op zoek naar een CRM-oplossing waarin hij niet alleen complexe klantgegevens kon organiseren, maar ook prospects kon converteren in sales en meer inzicht kon krijgen in de specifieke wensen van elke relatie. 

Een eenvoudig te configureren oplossing

Nadat ze verschillende opties hadden bekeken, kozen Olivier en zijn team voor Act! omdat ze onder de indruk waren van de flexibiliteit, de uitgebreide mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van de software.

Organiseer uw klanten en prospects door het groeperen van gelijksoortige contacten zodat u gerichte e-mailmarketing of verkoopaanbiedingen aan uw klantsegmenten kunt sturen.

Probeer Act! gratis

Dankzij Act! zijn momenteel 15 salesmensen van Manessens actief in twee bedrijfstakken, maar ze werken allemaal met dezelfde krachtige CRM-toepassing. 

De Act! database van Manessens bevat inmiddels 50.000 contacten

Elk jaar worden 10 nieuwe accounts geopend omdat het salesproces dankzij Act! veel efficiënter verloopt. 

Nieuwe medewerkers hebben slechts een halve dag nodig om te leren werken met Act!.

Lees meer


Waarom Manessens voor Act! kiest

Contact- & activiteitenmanagement

Volg informatie over uw klanten, beheer agenda’s en stel prioriteiten aan uw activiteiten.

Lees meer

 


Automatisering & integratie

Automatiseer follow-up-activiteiten en integreer met bedrijfssoftware als Outlook® en Office.

Lees meer

 


Mobiliteit

Bekijk uw contacten, verkopen en agendadetails onderweg.

Lees meer

 

Ervaar Act! CRM in actie.

Probeer het vandaag gratis — geen download of installatie nodig!

Probeer nu

of bel ons op:

010 2950 600  /  0592 420 610