(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

Waarom Act!

FIB Industries

Converteer leads, beheer uw verkopen via de pipeline en volg de productiviteit.

"Dit systeem is – in ons geval – ultiem afgestemd op het leggen van allerlei koppelingen tussen voorheen separaat opererende databestanden."

Ruurd Schut, International salesmanager bij FIB Industries

De afgelopen 65 jaar groeide FIB Industries in West-Europa uit tot een van de grotere spelers op de markt van proces- en drukvaste apparatuur. De organisatie levert en installeert maatwerkproducten van roestvast staal en hooggelegeerde materialen. Daarnaast houdt FIB Industries zich bezig met de ontwikkeling, de bouw en het onderhoud van kelderbierinstallaties. De organisatie opereert vanuit Leeuwarden, maar heeft ook een verkoopkantoor in het Duitse Bochum.

Doordat de groeimarkt van FIB Industries meer en meer bij eindgebruikers kwam te liggen, breidde het klantbestand van de organisatie zich in rap tempo uit. Hoe houd je in dat proces toch het overzicht? Act! CRM bleek een omvattende oplossing te kunnen bieden.

"Traditioneel verliep zo’n 70 procent van onze omzet via anonieme kanalen: een groot deel van onze producten bereikte de eindgebruiker via ingenieursbureaus of via OEM’ers. Steeds vaker werken we nu rechtstreeks in opdracht van eindgebruikers. Daar ligt onze groeimarkt. Die ontwikkeling brengt met zich mee dat we in plaats van twintig namen nu honderden namen van klanten moeten onthouden.

En niet alleen hun namen, we willen ook de aard en geschiedenis van de klantrelatie nauwkeurig bijhouden. Wat hebben we in het verleden geleverd? Welke afspraken zijn gemaakt? Welke contactpersoon is verantwoordelijk voor welke taak?” Om die groeimarkt gestructureerd en professioneel te kunnen bedienen, maakt FIB Industries met veel plezier gebruik van Act!

Bespaar tijd en werk consistent door gebruik te maken van automatische verkoopprocessen gebaseerd op dynamische criteria die u zelf bepaalt.

Probeer Act! gratis

Hoewel Act! in principe is ontworpen voor commodity’s, profiteert FIB Industries van de flexibiliteit van de software. Doordat er gemakkelijk elementen kunnen worden toegevoegd, kan FIB Industries bijvoorbeeld heel eenvoudig volgen welke materialen worden gebruikt of hoeveel fabrieksuren ergens in zitten.

Het resultaat daarvan? FIB Industries kan al in een heel vroeg stadium belangrijke informatie voor de hele organisatie zichtbaar maken, zoals welke opdrachten de komende maanden worden verwacht, welke materialen nodig zijn, hoeveel uren engineering worden begroot en welke capaciteit nodig is bij productie. Op basis daarvan kan een vrij nauwkeurige productieplanning worden ontworpen. Daarmee is Act! CRM voor FIB Industries niet alleen een functioneel systeem voor klantrelatiebeheer, maar biedt de software ook een sterk verbeterde forecast-functionaliteit.

Lees meer

Ervaar Act! CRM in actie.

Probeer het vandaag gratis — geen download of installatie nodig!

Probeer nu

of bel ons op:

088 002 9000
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();