(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

Waarom Act!

KH Engineering

Blijf geïnformeerd over de fase van verkoopprocessen in uw organisatie, bekijk de verkoopinspanningen als telefoongesprekken, afspraken, e-mails en meer.

"Of je het bij Act! CRM nu driedimensionaal, ondersteboven of van rechts naar links wilt hebben: het kan allemaal."

Ronald den Toom, Business Development Manager bij KH Engineering

KH Engineering, onderdeel van de Ludan Group, is het best te omschrijven als een multidisciplinair en zelfstandig opererend ingenieursbureau.

Het bedrijf met locaties in Schiedam, Amsterdam en Antwerpen acteert zo’n beetje over de hele linie van de procesindustrie, maar focust zich vooral op markten als chemie, farmacie, refining, storage & logistics. Voor die branches bedenkt en maakt de organisatie al sinds 1949 tal van constructieve en flexibele oplossingen.

Van conceptuele hersenspinsels gaat het vaak via sterk gedetailleerde tekeningen naar ingenieuze constructies. Denk aan een complete nieuwe
productie-unit voor een chemisch bedrijf of aan het faciliteren van nieuwe processen in bestaande installaties.

Projecten van een dergelijke omvang schreeuwen natuurlijk om registratie, verslaglegging, data-opslag en analyse van de bovenste plank. Gelukkig, zegt Den Toom, heeft hij zelf “een enorme drive om dingen vast te leggen.” “Meten is weten.” Zeer behulpzaam bij die ambitie is Act! CRM, zegt Den Toom. “We hebben op een gegeven moment een aantal systemen met elkaar vergeleken, en kozen in 2012 voor Act! CRM. Waarom? Het is ontstellend gebruiksvriendelijk, zeer laagdrempelig en uitstekend te customizen. In minder dan een halve dag kun je het hele systeem doorgronden.

Heel belangrijk, benadrukt Den Toom, is het om een owner van het systeem te hebben. “Anders gaat het al snel alle kanten op. Je moet misbruik in de gaten houden en tegelijk slimmigheden bedenken om het systeem voor jouw organisatie nóg efficiënter te laten werken. Act! CRM biedt die ruimte volop. Vaak bedenken wij iets en binnen een halfuur heeft onze IT afdeling het draaiend.”

Volg informatie over uw klanten, beheer agenda’s en stel prioriteiten aan uw activiteiten.

Probeer Act! gratis

Verkoopkansen zijn minutieus te voorspellen

Een mooi voorbeeld is de modificatie van de tool in Act! CRM die verkoopkansen berekent. “Je kunt die tool zo ver uitbreiden als je wilt. Dat hebben wij gedaan door tot in het meest futiele detail te analyseren welke trends er ontstaan in reports van wat klanten vragen en wat wij ze vervolgens aanbieden. In welke fase boden wij welke kortingen? Wat was succesvol? Door sterk op die details in te zoomen, kunnen wij onze verkoopkansen nu minutieus prognosticeren. Zolang wij relevante informatie in het systeem stoppen, komt er relevante informatie uit.”

Dat klinkt als Johan Cruijff-logica, maar heel vanzelfsprekend is het niet, zegt Den Toom. “Microsoft® Dynamics bijvoorbeeld is enorm uitgebreid, maar het leek niet optimaal op onze organisatie afgestemd. Act! CRM won in onze selectieronde met vlag en wimpel, simpelweg omdat het precies doet wat het moet doen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan het gemak waarmee je een bruikbaar rapport exporteert: of je het nu driedimensionaal, ondersteboven of van rechts naar links wilt hebben: het kan allemaal.”

Lees meer

Ervaar Act! CRM in actie.

Probeer het vandaag gratis — geen download of installatie nodig!

Probeer nu

of bel ons op:

088 002 9000
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();