(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

Klantenverhaal

Kozijnbouw

Blijf geïnformeerd over de fase van verkoopprocessen in uw organisatie, bekijk de verkoopinspanningen als telefoongesprekken, afspraken, e-mails en meer.


Bekijk het klantenverhaal

"In één oogopslag zijn belangrijke gegevens als omzetcijfers, managementrapportages en verkoopverwachtingen te bekijken"

Arjan Paalman, Controller bij Kozijnbouw

Act! CRM biedt in één oogopslag alle relevante informatie

Uit verschillende aanbieders koos Kozijnbouw uit Enschede in 2011 voor Act! CRM. “Deze leverancier was in staat custom-made software te leveren. We konden heel gemakkelijk ERP-achtige tools implementeren. Dat betekende voor ons een grote meerwaarde.”

Al ruim zeventien jaar fabriceert en monteert Kozijnbouw uit Enschede kunststof kozijnen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om kunststof kozijnen voor een rijtjeswoning, een appartement, een bungalow, een garage of een woonboot. Daarnaast worden er door de 85 medewerkers van het bedrijf ook dakkapellen, schuifpuien, deuren en gevelbekleding vervaardigd. De onderneming omschrijft zichzelf met een landelijke afzetmarkt als “de grootste renovatieproducent van Nederland”.

De productie van de kozijnen en andere producten is volledig in eigen beheer, vertelt controller Arjan Paalman. “We hebben een eigen fabriek waar alles wordt gemaakt, eigen monteurs die voor installatie, montage en onderhoud zorgen en een showroom, waar al onze producten te bekijken zijn.”

Met Kozijnbouw gaat het goed, zegt hij. “We hebben het economische tij natuurlijk mee, maar het is ook de aandacht voor energietransitie en klimaatneutraal wonen die het succes van deze jaren mede bepaalt. Er is zoveel vraag dat we op het moment kampen met een tekort aan goed opgeleid personeel.”

Beoordeel in visuele weergaven uw bedrijfsprocessen zodat je tijdig de juiste beslissingen kunt nemen gebaseerd op individuele, team- of bedrijfsresultaten.

Gratis Act! Test Account

Resultaat

Kozijnbouw uit Enschede liet ongeveer tien verschillende add-ons bouwen die interacteren met de software van Act! CRM. Zo maakt het bedrijf gebruik van een callcenter, waardoor er ook een bel-me-nietregister moet worden bijgehouden. Eén van de add-ons registreert gebelde nummers van relaties die niet teruggebeld willen worden en koppelt die informatie weer terug aan Act! CRM. Daarnaast is er een tool ingebouwd waarin allerlei verschillende agenda’s van de diverse afdelingen met elkaar ‘samenwerken’, is er een add-on gemaakt voor de afdeling inkoop en een add-on waarop Kozijnbouw via een internetpagina direct bij de juiste opportunity in Act! CRM terechtkomt. Al deze add- ons samen maken van Act! CRM op deze manier een ERP-achtige omgeving. “Dat betekent voor onze organisatie een grote meerwaarde.”

Lees meer

Ervaar Act! CRM in actie.

Probeer het vandaag gratis — geen download of installatie nodig!

Probeer nu

of bel ons op:

088 002 9000
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();