Waarom Act!

Reebok Sports Club

Act! houdt alle gegevens van uw zakelijke relaties bij in één enkele, georganiseerde weergave, zodat u op de hoogte blijft en voorbereid bent op elke interactie.

"Elk jaar schrijven 5000 nieuwe leden zich bij ons in. Zonder Act! was ons dat nooit gelukt"

Diane Kay, Sales- en marketingdirector bij Reebok Sports Club

De concurrentie onder fitnesscentra in Londen is moordend. Wie aan de top wil blijven, moet bij de les blijven, vooral met een dagelijks veranderend ledenbestand van steeds weer nieuwe bankiers en financiële experts uit de City.

Met 8000 leden, meer dan 9000 m2 ruimte en een net afgeronde verbouwing die een paar miljoen heeft gekost doet de Reebok Sports Club in Canary Wharf duidelijk iets goed.

Dit is grotendeels te danken aan sales- en marketingdirector Diane Kay en haar team, die ervoor zorgen dat er voortdurend nieuwe leden binnenlopen in een van de grootste en meest luxueuze fitnesscentra van Europa.

En volgens Diane bestaat er geen twijfel over dat Act! hier een belangrijke rol in speelt. “Elk jaar schrijven 5000 nieuwe leden zich bij ons in”, zegt ze. “Zonder Act! was ons dat nooit gelukt.”

Gaat het over sales, dan is Act! het antwoord.

Volg informatie over uw klanten, beheer agenda’s en stel prioriteiten aan uw activiteiten.

Probeer Act! gratis

Dankzij Act! ligt de Reebok Sports Club een straatlengte voor op de concurrentie. Diane weet dankzij haar ‘mystery shopping’-uitstapjes bij andere fitnesscentra dat de helft van deze centra nooit meer contact met haar opnemen. Veel centra vragen niet eens naar haar contactgegevens. Percentage potentiële klanten waarmee contact is opgenomen dankzij Act!: 100%.

Tijdbesparing doordat de salesmanager geen problemen met individuele verkoopcijfers hoefde op te lossen: ongeveer een halve dag per maand

Percentage leden die nog een verkooptelefoontje kregen nadat ze al lid waren geworden (de grootste fout die je volgens het fitnesscentrum kunt maken): 0%.

Lees verder


Waarom Reebok Sports Club voor Act! kiest

Contact- & activiteitenmanagement

Volg informatie over uw klanten, beheer agenda’s en stel prioriteiten aan uw activiteiten.

Lees meer

 


E-mailmarketing

Segmenteer uw contacten, creëer en verstuur gerichte e-mailcampagnes en focus op de belangrijkste leads.

Lees meer

 


Mobiliteit

Bekijk uw contacten, verkopen en agendadetails onderweg.

Lees meer

 

Ervaar Act! CRM in actie.

Probeer het vandaag gratis — geen download of installatie nodig!

Probeer nu

of bel ons op:

010 2950 600  /  0592 420 610