Act! CRM Software

Het implementeren van CRM software vergt een investering in tijd en geld. Daar tegenover staat dat het succes van uw organisatie voor een deel afhankelijk is van een goed CRM systeem.

Act! CRM software van TendenZ

Wij kijken graag samen met je hoe we door middel van een CRM software systeem jouw doelstellingen beter kunnen realiseren en je resultaat kunnen verbeteren. Dit wordt samengevat in een gedegen advies van onze CRM experts. Onze expertise zetten we in om de CRM software optimaal te laten aansluiten op jouw bedrijfsproces en omgeving. Act! CRM is hierbij de CRM software waar wij mee werken. Ons doel is daarmee een beter resultaat op het gebied van lange termijn relaties en groei van het bedrijfsresultaat.

Enkele voordelen Act! CRM

 • Relatiegegevens altijd en overal beschikbaar
 • Betere interne communicatie
 • Hogere arbeidsproductiviteit
 • Hogere klanten loyaliteit
 • Eenvoudig aanpasbaar
 • Integratie mogelijkheden met je favoriete applicaties
 • Zowel On Premise, in de Cloud of als Hybride oplossing leverbaar
 • Onderhoud en beheer door professionals
 • Betrouwbare hosting partner met Datacenter in Nederland
 • Bewezen software met meer dan 6 miljoen gebruikers in 100+ landen
 • Altijd functioneel vernieuwend

Training over de nieuwe CRM software

Een Act! CRM training leert toekomstige gebruikers snel de eigenschappen van de nieuwe software. Onze trainingen wordt toespitst op de aspecten die specifiek voor jouw organisatie en software oplossing gelden. Het rendement is hierbij erg hoog. Door de vele mogelijkheden van Act! CRM is het voor de medewerkers prettig om tijdens een training ervaring op te doen met een deel van deze mogelijkheden. Wij trainen je medewerkers op maat. Uiteraard ontvangen alle deelnemers een Nederlandse handleiding van ons CRM systeem.

Training op maat

Bedrijfstrainingen zijn met name geschikt voor organisaties die meerdere personeelsleden tegelijkertijd en intensief willen trainen in de mogelijkheden van onze CRM software. Wanneer de trainingen onderdeel zijn van een implementatietraject, zal de inhoud worden aangepast aan de behoefte van de gebruikers. Voor een salesteam zal bijvoorbeeld meer nadruk worden gelegd op het salesproduct. Het management daarentegen zal meer de nadruk op rapportages terugzien.


Interesse in Advies

We maken graag een afspraak met je om jouw huidige bedrijfsprocessen in combinatie met je doelstellingen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan adviseren wij je hoe Act! CRM je kan helpen om je doelstellingen te realiseren. Hierbij zorgen we er tevens voor dat het draagvlak onder de gebruikers optimaal is. Act! CRM software is eenvoudig aanpasbaar aan je bedrijfsomgeving, is eenvoudig in gebruik en altijd en overal beschikbaar.


Neem contact met ons op