Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

CRM software

Het implementeren van CRM software vergt een investering in tijd en geld. Daar tegenover staat dat het succes van uw organisatie voor een deel afhankelijk is van een goed CRM systeem.

CRM systeem van Tendenz

Wij kijken graag samen met u hoe we door middel van een CRM software systeem uw doelstellingen beter kunnen realiseren en uw resultaat kunnen verbeteren. Dit wordt samengevat in een gedegen advies van onze professionals. Onze expertise zetten we in om uw huidige werkproces om te zetten naar techniek. Act! is hierbij het systeem waar wij mee werken. Ons doel is daarmee een beter resultaat op het gebied van langetermijnrelaties en meer winst.

Voordelen Act!

  • Relatiegegevens altijd en overal beschikbaar
  • Onderhoud en beheer door professionals
  • Uw systeem veilig op onze server
  • Betere interne communicatie
  • Hogere arbeidsproductiviteit

Training over de nieuwe CRM software

Een training leert toekomstige gebruikers snel de eigenschappen van de nieuwe software. Onze maatwerktraining wordt toespitst op de aspecten die specifiek voor uw organisatie en softwareoplossing gelden. Het rendement is hierbij erg hoog. Door de vele mogelijkheden van Act! is het voor de medewerkers noodzakelijk om tijdens een training ervaring op te doen met een deel van deze mogelijkheden. Wij trainen uw medewerkers op maat. Uiteraard ontvangen alle deelnemers een Nederlandse handleiding van ons CRM systeem.

Training op maat

Bedrijfstrainingen zijn met name geschikt voor organisaties die meerdere personeelsleden tegelijkertijd en intensief willen trainen in de mogelijkheden van onze CRM software. Wanneer de trainingen onderdeel zijn van een implementatietraject, zal de inhoud worden aangepast aan de behoefte van de gebruikers. Voor een salesteam zal bijvoorbeeld meer nadruk worden gelegd op het salesproduct. Het management daarentegen zal meer de nadruk op rapportages terugzien.

Neem contact met ons op voor advies

We maken graag een afspraak met u om uw huidige bedrijfsprocessen in combinatie met uw doelstellingen door te nemen. Aan de hand daarvan adviseren wij u hoe Act! u kan helpen om uw doelstellingen te realiseren. Hierbij zorgen we er tevens voor dat het draagvlak onder de gebruikers optimaal is. Dit CRM systeem is eenvoudig aanpasbaar aan uw bedrijfsomgeving en het is gemakkelijk in gebruik. Een bijkomend voordeel is dat u altijd en overal bereikbaar bent.