(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:780607,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); (function(l,e,a,d,i,n,f,o){if(!l[i]){l.GlobalLeadinfoNamespace=l.GlobalLeadinfoNamespace||[]; l.GlobalLeadinfoNamespace.push(i);l[i]=function(){(l[i].q=l[i].q||[]).push(arguments)};l[i].t=l[i].t||n; l[i].q=l[i].q||[];o=e.createElement(a);f=e.getElementsByTagName(a)[0];o.async=1;o.src=d;f.parentNode.insertBefore(o,f);} }(window,document,"script","https://cdn.leadinfo.net/ping.js","leadinfo","LI-5F7DADC4AA279"));

Waarom Act!

Op zoek naar een verkoop- en marketingplatform om je bedrijf te helpen groeien?

Probeer gratis

Ervaar nu de flexibiliteit van Act! 

Act! is de bewezen, vertrouwde keuze van ondernemers, salesteams en kleine en middelgrote bedrijven, omdat het kan worden aangepast aan elk specifiek bedrijf en elke specifieke branche. Waarom zou je vast zitten aan een beperkte CRM-oplossing als dat niet nodig is? Act! sluit perfect aan op jouw organisatie omdat het te allen tijde flexibel is. In tegenstelling tot andere CRM-oplossingen heb je de vrijheid om Act! CRM helemaal naar jouw hand te zetten naar de behoeftes en systemen van jouw organisatie.


Act!: het perfecte CRM-systeem voor jouw bedrijf

Aanpasbaar

Aanpasbaar

Act! werkt zoals jij werkt, met een verscheidenheid aan configureerbare opties - van eenvoudige aanpassingen tot volledig op maat gemaakte aanpassingen.

Overal

Overal

Waar jij gaat, gaat Act! Act! stelt je in staat productief te zijn, ongeacht waar je werkt: op kantoor, thuis of onderweg. Krijg toegang tot de gegevens die je nodig hebt, online of offline.

Connected

Connected

Wat jij leuk vindt, vindt Act! leuk. Blijf via Act! Connect verbonden met de gewenste tools en applicaties zoals Office, Online-Succes, QuickBooks en honderden andere applicaties.

Bekijk in slechts 80 seconden hoe je een aanpasbare, altijd bereikbare, connected werkplek kunt creëren.

Bekijk de video

Twijfel niet. Act! heeft zich allang bewezen!

Act! heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen. Het is de keuze voor ondernemers, sales- & marketingteams en het midden- en kleinbedrijf. Act! heeft geholpen de CRM-categorie op te zetten, en is sindsdien de voorloper geweest van innovaties en verbeteringen voor de klant. Wist je dat Act! inmiddels meer dan zes miljoen gebruikers in meer dan 100 landen heeft? Dit geeft wel aan dat je dus te maken hebt met een populair en veelgebruikt CRM-systeem.

Hoewel Act! gemakkelijk is om te leren, zijn wij van TendenZ er hier voor je met technische ondersteuning, digitale handleidingen en een team van Act! gecertificeerde consultants als je deze nodig hebt.

Waar op te letten bij je CRM-softwarekeuze?

Veel meer dan alleen een manier om contactgegevens op te slaan, is een CRM- (Customer Relationship Management) systeem een krachtig hulpmiddel dat zelfs de kleinste bedrijven in staat stelt boven zichzelf uit te stijgen als het aankomt op het vinden van nieuwe klanten, het opvolgen van leads en het verlenen van een betere service.

Deze aanzienlijke, commerciële voordelen gaan echter verloren als je er niet in slaagt de meest geschikte CRM-software voor je bedrijf te selecteren. In deze gids leren wij je hoe je een CRM-oplossing kiest die past bij jouw organisatie.

Download de gratis gids

Nog niet overtuigd? Lees waarom onze klanten enthousiast zijn over Act!:

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();