Maatwerksoftware

Heb je specifieke softwarewensen, interesse in (klanten-)portalen, webapplicaties of wil je
Act! CRM integreren met andere programma's waar je graag mee werkt? Het kan!

Neem contact met ons op

Software op maat

Wist je dat TendenZ ook een developmenttak heeft? Wat je van ons als developmentteam mag verwachten, is dat we succesvolle klantenportals, supportportals, werkbonnenportals, (web)applicaties en slimme online oplossingen ontwikkelen voor jou als bedrijf die eventueel kunnen integreren met Act! CRM. Wat begint met een idee, leidt vaak tot creatieve en slimme weboplossingen.

Door jarenlange ervaring kennen we de kneepjes van het vak. Hierbij weten we de beste resultaten voor onze klanten te behalen en hoe we slimme systemen kunnen ontwikkelen, omdat we weten wat wel of niet werkt. Daar geven wij ook een duidelijk advies in. Alleen met een goed advies helpen we onze klanten verder. Daarbij leggen we de lat graag hoog. Gaan steeds een stapje verder. We zijn er dan ook klaar voor jouw organisatie beter te positioneren in de online IT-wereld!

Neem contact op

Onze strategie

Onze kernactiviteit is het meedenken, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van (webbased) applicaties. Hierbij kun je denken aan portals en intranetapplicaties, maar tevens aan desktopsoftware, add-ons voor Act! CRM en andere maatwerksoftware.

Tijdens een maatwerktraject denken wij graag sámen met jou mee naar wat nu de beste en meest haalbare oplossing is. Daarbij laten we tussentijds ook van ons horen en evalueren we deelfunctionaliteiten, zodat jij te allen tijde inzage hebt in jouw proces. Hierbij maken we een testomgeving klaar waarin je de deelfunctionaliteit kunt testen.

De afdeling Development kan je voorzien in:
  • Ontwikkeling van Act!-integraties of add-ons
  • Maatwerkoplossingen van grafisch design t/m techniek
  • Het ontwikkelen van klantenportals, supportportals, werkbonnenportals
  • Ontwikkeling van webapplicaties
  • Integratie van webformulieren / webshop met Act! CRM
  • Koppelingen tussen diverse softwarepakketten en/of websites

(Eind)resultaat

Als alle functionaliteit is gemaakt en door jou getest, gaat de omgeving ‘live’. D.w.z. openzetten voor iedereen die het gaat gebruiken en/of op het uiteindelijke domein publiceren. U tekent voor oplevering en maken afspraken voor een evaluatie-afspraak om mogelijke verbeterpunten/uitbreidingen te bespreken.

Wens uitwerken

Voor een goede samenwerking omtrent een maatwerktraject is het prettig dat beide partijen goed voorbereid zijn. Dat betekent: TendenZ weet wat er mogelijk is, jij weet wat je wil. Hoe beter je weet wat je wil, hoe voorspoediger de inventarisatie verloopt. Echter, tijdens het inventarisatietraject zal de wens ongetwijfeld bijgespijkerd worden door voortschrijdend inzicht. Ons advies: probeer dit zo goed mogelijk voor jezelf uit te werken in het inventarisatiestadium, om later meerwerkkosten te voorkomen.

Om tafel

Als jij weet wat je wil, gaan we om tafel en gaan we kijken welke oplossing het beste past in jouw situatie. Verder leggen we ons gehele proces van inventarisatie t/m oplevering uit aan de hand van ons stappenplan, en maken we afspraken over wat er wanneer van wie verwacht wordt. Nadat je een aantal deelfunctionaliteiten hebt kunnen testen op de testomgeving, gaan we opnieuw ‘om tafel’ (eventueel telefonisch/teamviewer) om te evalueren.

Programmeren

In dit stadium gaan onze programmeurs aan de slag. Een van hen ken je al: bij het eerste gesprek zal altijd een van hen aanwezig zijn. Zij maken de software, eventueel opgedeeld in een aantal deelfunctionaliteiten.

Uitwerken

Na onze afspraak werken wij dit uit in allereerst een functioneel ontwerp. Hierin staat wat jij wil en hoe wij dit kunnen realiseren, verduidelijkt met schermenschetsen. Ons advies: neem het goed door, denk erover na en geef er akkoord op of geef benodigde wijzigingen aan.

Samen doornemen

Als (een deelfunctionaliteit) van de software klaar is, neemt de programmeur de functionaliteit met je door en zet hij dit voor je klaar op een testomgeving, zodat je het zelf kunt uittesten. Neem hier goed de tijd voor, we zullen de uitkomst evalueren in een vervolgafspraak en eventuele bugs / aanpassingen kunnen dan meegenomen worden. De programmeur gaat intussen verder met de volgende deelfunctionaliteit.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Vaak zien we dat als we dingen goed afspreken en op één lijn zitten, maatwerk goedkoper is dan een mengelmoes van standaard oplossingen die vaak tegelijk te veel én te weinig kunnen.

Met maatwerk krijg je precies wat we samen bedenken! Bovendien kun je bij ons per maand betalen en zo de investering verspreiden.

Bij ons in de cloud of toch in eigen beheer

TendenZ heeft haar eigen hostingplatform in het QTS datacenter. Daar hebben we alles onder controle en wordt je software dagelijks automatisch geback-upt middels managed back-up en ben je door controle ervan verzekerd dat deze gelukt is. Natuurlijk kunnen wij ook meedenken over maatwerksoftware in jouw eigen beheer, bijvoorbeeld in het bedrijfsnetwerk of elders in de cloud.

Wat onze klanten zeggen

Onze afdeling Development streeft ernaar jouw organisatie beter te positioneren in de online IT-wereld. Lees wat onze klanten te zeggen hebben onze afdeling Development.

"Onze webshop sluit precies aan bij onze producten en heeft oplossingen voor de verschillende doelgroepen."
"Door het klantenportaal kunnen wij klanten beter van dienst zijn en informatie op een gebruiksvriendelijke manier uitwisselen."

Portfolio TendenZ afdeling Development

Webshop
Webshop

Voor spareparts van machines

Lees verder
Intranet
Intranet
Klantenportaal
Klantenportaal
Lees verder
Website + ledenportaal
Website + ledenportaal
Werkbonnenportaal
Werkbonnenportaal
Lees verder
Ergocheck / statistieken
Ergocheck / statistieken
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();