Onboarding

Jouw bedrijfsdoelen vanaf de start inzichtelijk.

Gratis uitproberen Wie is TendenZ?

Een gestroomlijnde CRM-implementatie

Wij begeleiden onze klanten bij het optimaal inzetten van Act! CRM & Act! Marketing Automation, zodat het bijdraagt aan de groei van de organisatie van onze klanten. Hiermee zorg je ervoor dat niet alleen jij, maar ook al je collega’s of werknemers vanaf dag één het maximale uit Act! halen.

Met een gerichte inventarisatie brengen wij alle behoeften, processen en mogelijkheden in kaart en besteden wij tevens aandacht aan een goed draagvlak bij de medewerkers.

Wij leveren de nieuwe CRM-omgeving compleet en op maat voor jouw organisatie op!

Contact opnemen

Persoonlijk

Vertrouwd

Altijd bereikbaar

Betrouwbaar

Act! CRM-implementatie stappenplan

Hieronder vind je het 7-stappenplan dat wij hanteren bij de Act! CRM-implementatie.

Stap 1
Inventarisatie

Samen met een ervaren business consultant bespreken we de belangrijkste doelen en komen we tot een juiste aanpak. Afhankelijk van de grootte en/of complexiteit van het project zal deze inventarisatie online of op locatie plaatsvinden. Bij grotere projecten leveren wij een plan van aanpak op dat we evalueren en dat als leidraad dient voor het verloop van het project.

Stap 2
Inrichting Act!-omgeving

Op basis van de inventarisatie maken we jouw Act!-omgeving aan met alle velden, lay-outs en gebruikers. We nemen dit samen met jou ( of jouw beheerder(s) van jouw organisatie) door.

Stap 3
Data-import / -migratie

Alle beschikbare data wordt geïmporteerd en we zorgen dan gelijk dat deze in de juiste velden terechtkomt. Belangrijk hierbij is dat de te importeren data vooraf is opgeschoond en hier adviseren wij uiteraard in.

Stap 4
Sjablonen, rapportages en dashboards

Tijdens deze stap maken wij de besproken sjablonen, rapportages en dashboards aan. Wanneer er naast de Act!-dashboards bijvoorbeeld gebruikgemaakte wordt van Business Intelligence-oplossingen, zoals Power BI, zullen wij dat ook in deze stap inrichten.

Stap 5
Instellen & inrichten
Act! Marketing Automation

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Act! Marketing Automation, stellen wij dit in deze fase optimaal in.

Stap 6
Training

Afhankelijk van de implementatie kennen wij verschillende Act!- & Act! Marketing Automation-trainingen.

  • Bij de Act!-bedrijfstraining geven wij training in de mogelijkheden van Act! in relatie tot jouw bedrijfsprocessen.
  • Bij de Act!-administrator uitleg ligt de nadruk op het beheer van het programma.
  • De Act! Marketing Automation-training zorgt ervoor dat alle instellingen optimaal worden gezet voor een optimaal bereik en wij trainen wij jou in het gebruik van Act! Marketing Automation toegespitst op jouw organisatie.

Stap 7
Nazorg

Wanneer er even mee is gewerkt, wordt er contact opgenomen om te kijken of de omgeving naar wens werkt of dat er mogelijk nog enkele zaken geoptimaliseerd kunnen worden. Op naar een langdurige samenwerking!

Act! CRM-training

Een goede CRM-implementatie maakt het eenvoudiger om een optimaal rendement uit je CRM-software te halen. Maar wanneer de gebruiker de voordelen er nog niet helemaal van ziet of nog niet precies weet hoe hij er gebruik van moet maken, zal hij zeker in drukke tijden kiezen voor oude, vertrouwde wegen. Het risico bestaat dan dat je een onvolledige database hebt met slechts de helft van de gegevens.

Hierom adviseren wij altijd een Act!-training.

Neem contact op Act! trainingen

Act! denkt mee met jouw processen

Eindelijk, een spiekbriefje voor jouw bedrijf.


Verras elke klant, elke keer

Waar geen detail wordt vergeten en zinvolle interacties plaatsvinden.

Professionele marketing

Krachtige tools die nieuwe klanten aantrekken en jouw merk promoten.

Zet leads om in klanten

Direct naar verkoopsucces.

Alles georganiseerd voor meer productiviteit

Eén plek voor alles en alles op zijn plek.

Wat onze klanten zeggen

Act! is een hoog aangeschreven CRM-& Marketing Automation-oplossing die wereldwijd door miljoenen wordt vertrouwd. Lees wat onze klanten te zeggen hebben over hun successen met Act!.

"Act! CRM biedt in één oogopslag alle relevante informatie zoals omzetcijfers, managementrapportages en verkoopverwachtingen."
“Dankzij het bundelen van eerder separaat werkende systemen, kunnen we klanten nu nog beter bedienen. Ik zou Act! CRM zonder meer aanbevelen bij andere bedrijven. Het systeem gaat echt met je in gesprek, dat vind ik het bijzondere.”
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();