Bel nu 010 2950 600 of Probeer gratis »

CRM in de cloud

Met een CRM in de cloud heeft u de mogelijkheid om altijd en overal op verschillende apparaten te werken. Het systeem waar wij mee werken, Act!, is aanpasbaar aan uw bedrijfsproces. Het is snel inzetbaar en u kunt het geheel naar uw wensen instellen.

Act! als CRM systeem

Een belangrijke trend is het toegankelijk maken van bedrijfsgegevens op een centrale plaats. Hierbij hoort het mobiel benaderen van deze gegevens door middel van smartphones en tablets. CRM software wordt steeds volwassener en toegankelijker voor het MKB. CRM systemen zijn tegenwoordig niet alleen maar geschikt voor grote organisaties, maar ook voor eenmansbedrijven en kleine verkoopteams. Act! is een volwaardig CRM systeem dat overal en altijd te benaderen is, ongeacht het apparaat dat gebruikt wordt. Het kent een korte implementatietijd en het is door u als gebruiker zelf aan te passen.

Voordelen CRM in de cloud

Act! is snel operationeel en zodanig gebruiksvriendelijk dat weerstanden worden geminimaliseerd. De acceptatie van gebruikers komt op het hoogst haalbare niveau. Wij bieden CRM in de cloud aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hierdoor verdient u de investering snel terug. Overige voordelen zijn:

  • Uw systeem veilig op onze server
  • Vaste en duidelijke kosten
  • Onderhoud en beheer door professionals
  • Relatiegegevens altijd en overal benaderbaar

Wij bieden u de vrijheid van flexibel werken. Dit betekent dat uw medewerkers via een webbrowser, tablet, smartphone, laptop of pc altijd en overal toegang hebben tot alle contactgegevens. Alles is mogelijk: e-mails versturen, het plannen van een afspraak en het maken van telefoonnotities. Via uw eigen webbrowser kunt u bovendien aanpassingen aan uw database doen, zoals het toevoegen van extra velden.

Altijd en overal werken in het CRM systeem

Met Act! werkt u plaats-, tijd- en apparaat onafhankelijk. Overal heeft u uw informatie bij de hand: thuis, op kantoor, in het park en in het buitenland. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen en u gaat direct aan de slag. U werkt waar en wanneer u maar wilt en dankzij ons professionele datacenter heeft u wereldwijd toegang tot al uw informatie. Daarbij maakt het niet uit of u op de bank zit met uw laptop of op kantoor achter uw pc. Onze oplossingen ondersteunen alle mobiele apparaten, wat resulteert in meer flexibiliteit.

Geen hardware en software nodig

Met ons CRM in de cloud hoeft u zelf geen hard- of software te installeren. Uw Act! omgeving draait op één van onze servers in ons beveiligde datacenter in Nederland. Dit is altijd en overal benaderbaar als u een internetverbinding nodig heeft. Wij maken back-ups, installeren de nieuwste versies en dragen zorg voor het onderhoud op de server. 24 uur per dag en 7 dagen in de week is uw Act! omgeving beschikbaar. Wilt u weten hoe deze voordelen in de praktijk werken? Vraag dan nu een gratis demo-account aan voor 30 dagen.