Cloud CRM-software

Een cloudgebaseerde oplossing kan de perfecte keuze zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit in hun CRM. Act! helpt je bij het runnen van je bedrijf op jouw voorwaarden, zodat je kunt werken waar, wanneer en hoe je maar wilt.

Probeer gratis

CRM-software gebouwd voor hoe jij zaken doet

Act! CRM Cloud-oplossingen bieden een ongeëvenaard gemak, kosteneffectiviteit en verbeterde beveiliging die organisaties zoals de jouwe de flexibiliteit geven die je nodig hebt om jouw bedrijf te runnen zoals jij dat wilt.

Directe online toegang

Directe online toegang

Ga direct aan de slag met directe online toegang tot uitgebreide contact-, agenda- en opportunitygegevens die toegankelijk zijn vanaf jouw laptop, tablet en mobiele apparaat. Werk online voor realtime toegang tot Act! of werk offline en synchroniseer wijzigingen wanneer je opnieuw verbinding maakt.

Verbeterde beveiliging

Stel je gerust met een moderne en veilige cloud-omgeving. Van automatische back-ups tot robuuste herstelprocessen, Act! zorgt voor alle technische details, zodat je je aandacht kunt houden op wat het belangrijkst is, je bedrijf.

Verbeterde beveiliging
Voorspelbare kosten

Voorspelbare kosten

Profiteer van transparante kosten op gebruikerslicenties, upgrades, technische ondersteuning en compatibiliteit met andere apps. Begin met het opbouwen van duurzame klantrelaties met een minimale investering vooraf en schaal op naarmate je bedrijf groeit.

Waarom een aangepaste CRM bouwen met Act!?

 • Ontvang automatisch productinnovaties, waaronder upgrades, nieuwe functies en compatibiliteitsupdates.
 • Profiteer van onboarding-experts die je helpen bij het instellen, inloggen zodat meteen aan de slag kunt.
 • Bescherm je gegevens tegen verlies of beschadiging met automatische nachtelijke back-ups en herstel.
 • Blijf productief wanneer je offline bent door toegang te krijgen tot Act! gegevens met een lokale installatie.
 • Krijg het comfort van een SOC2-compliant oplossing die je het hoogste beveiligingsniveau voor jouw gegevens garandeert.
 • Flexibele hostingopties inclusief Private Cloud-hosting voor verhoogde beveiliging.

Gratis en gemakkelijk in te stellen 14 dagen- proefversie

Proefversie starten

Veelgestelde CRM-vragen

 • Wat is cloudgebaseerde CRM?

  Een cloud-CRM, ook wel SaaS-CRM (Software-as-a-Service) genoemd, is gewoon een Customer Relationship Management-systeem dat cloud computing-technologie gebruikt om je CRM-toepassing te hosten. Dit betekent dat je klantgegevens worden opgeslagen op de servers van de CRM-leverancier in een datacenter, in tegenstelling tot een traditioneel CRM-systeem waar je klantgegevens worden gehost op een server in het kantoor.

 • Wat zijn de voordelen van cloudgebaseerde CRM?

  Verbeterde productiviteit, universele beschikbaarheid van informatie, kosteneffectiviteit, geen benodigde installatie en voortdurend IT-onderhoud zijn slechts enkele van de vele redenen waarom het voor vele organisaties logisch is om cloudoplossingen zoals die van ons te gebruiken.

 • Is Cloud CRM beter dan on-premise CRM?

  Het meest voor de hand liggende verschil tussen Cloud en on premise oplossing is waar informatie en software worden bewaard. Implementatie van software onsite servers, software en CRM-software met de cloud opgeslagen op externe servers die toegankelijk zijn via internet. Een van de belangrijkste voordelen van Cloud CRM is dat er geen problemen zijn met hardware van het onderhoud van software, met eigen beheer nemen van dingen. En zonder de vaak belangrijkste investeringsuitgaven aan computers en IT-infrastructuur van datacenter-kosten, is de 'pay as you go'-benadering van de cloud erg gemakkelijk voor veel bedrijven.

 • Is Act! CRM SOC2-gecertificeerd?

  Het behalen van SOC2-compliance is een rigoureus auditproces dat wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een betrouwbare indicatie van de betrokkenheid van de leverancier op het gebied van gegevensbeveiliging. Act! Cloudoplossingen en -processen ondergingen met succes het SOC2-auditproces.

 • Zijn Act! CRM Cloud-oplossingen AVG-compatibel?

  Act! CRM is een zeer flexibel en functioneel relatiebeheersysteem dat een breed scala aan functies biedt die gebruikers kunnen helpen hun gegevensprocessen, privacy en beveiliging effectief te beheren in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 • Waar worden Act! CRM gegevens bewaard?

  Onze public cloud-applicaties worden gehost in een Amazon Web Services (AWS) -omgeving. We bieden ook Private Cloud-opties voor een dedicated Cloud-instantie waarmee jij je omgeving kunt afstemmen op unieke bedrijfsbehoeften of om te voldoen aan strikte beveiligingsmandaten.

Nog niet overtuigd? Lees waarom onze klanten enthousiast zijn over Act!:

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/593a4b5f4374a471e7c522fe/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();